Geen nieuwe meldingen

Wijnhuis Ranke

Luxe natuurwijnproeverij aan huis voor 4-10 pers. door Wijnhuis Ranke

Tot 84% korting.
Kies optie

In een Notendop

Proef 12 verschillende wijnen, waaronder rosé, rood en wit, en kom misschien je favoriet tegen, gewoon vanuit het comfort van je eigen huis.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

De deal

  • € 19,99 voor een luxe natuurwijnproeverij aan huis voor 4-10 personen (waarde € 125).

Met deze deal verzeker je jezelf van 12 verschillende wijnen, elk op ambachtelijke wijze bereid van één type druif. Rosé, rood en wit zullen veelvuldig de smaakpapillen beroeren (en misschien wel ontroeren). De aanwezige wijnadviseur geeft jou en de overige wijngenootschappen de nodige achtergrondinfo om jullie wijnkennis verder te verrijken. Op een proefformulier houd je alles bij, zodat je naderhand de nodige scores hebt om op terug te vallen.

De deal is geldig in de volgende gebieden:

  • Gehele provincie Groningen
  • Gehele provincie Brabant
  • Heerenveen, Leeuwarden, Drachten en omgeving
  • Assen en omgeving
  • Gehele provincie Flevoland
  • Zwolle en omgeving
  • Haarlem en omgeving
  • Arnhem en omgeving

Mocht je twijfel hebben of je met je woonplaats wel mee kan doen, stuur een mailtje naar email@weinhausranke.nl.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week, datum in overleg met Wijnhuis Ranke. Op zondag geldt een beperkte beschikbaarheid.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op email@weinhausranke.nl. Vermeld in ieder geval je naam, woonplaats, telefoonnummer en grouponcode.
Meer info: leg je afgedrukte groupon klaar. Minimumleeftijd is 21 jaar. De deal is geldig in de volgende gebieden: gehele provincie Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Drachten en omgeving, Assen en omgeving, gehele provincie Flevoland, Zwolle en omgeving, Haarlem en omgeving, Arnhem en omgeving en de gehele provincie Brabant. Wanneer je twijfelt of de deal voor jou geldig is, neem dan contact op via het e-mailadres van Wijnhuis Ranke. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wijnhuis Ranke

Het wijnlandgoed van Wijnhuis Ranke in de glooiende Duitse heuvels van Rheinland-Pfalz is er een om over naar huis te schrijven. Hier, op het 50 ha. grote wijngebied dat al meer dan twintig jaar in het bezit van Wijnhuis Ranke is, worden alle kwaliteitswijnen met veel liefde en aandacht bereid. Tijdens het bereidingsproces wordt één type druif gebruikt, hetgeen zorgt voor een pure volle smaak en een zachte afdronk. Wat de wijnen bijzonder maakt is ook het feit dat ze geheel natuurzuiver, dus zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen, gemaakt worden. Benieuwd naar de creaties van eigenaar Theo van Heumen? Kom langs in het proeflokaal in Nijmegen waar altijd 10 wijnen open zijn, laat Theo samen met compagnon Franca Lamee (na overleg) bij jou thuis een proeverij verzorgen of bestel je favoriete druivennat in de webshop.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.