Geen nieuwe meldingen

Willem Buyse GlasEntertainment

Workshop Ambachtelijk glasblazen bij Willem Buyse GlasEntertainment

Beperkte tijd beschikbaar!
10+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Maak door middel van vuur, glas en adem een kunstwerk om mee naar huis te nemen tijdens een workshop van max. 2 uur, incl. koffie en thee.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 4 opties

  • € 34,99 voor een workshop Ambachtelijk glasblazen voor 1 persoon (waarde € 120)
  • € 64,99 voor een workshop Ambachtelijk glasblazen voor 2 personen (waarde € 240)
  • € 99,99 voor een workshop Ambachtelijk glasblazen voor 4 personen (waarde € 480)
  • € 189,99 voor een workshop Ambachtelijk glasblazen voor 8 personen (waarde € 960)

Maak door middel van vuur, glas en je adem een kunstwerk om mee naar huis te nemen tijdens een workshop van max. 2 uur, incl. koffie en thee.

Voorwaarden

Glasblazen doe je bij Willem Buyse afwisselend op zaterdag en zondag, je workshop meemaken kan tot maximaal zes maanden na aankoop. Bekijk eerst de online agenda voor de cursusdata en reserveer vervolgens de datum naar keuze per mail op glasentertainer@gmail.com. Mocht de workshop wat jou betreft, om wat voor reden dan ook, niet kunnen doorgaan bel dat dan sowieso een dag van tevoren door, liefst nog eerder, anders is je groupon niet meer geldig. Het glaswerk dat je er maakt mag je mee naar huis nemen en de inbegrepen koffie en thee drink je ter plekke op bij de 1,5 tot 2 uur durende workshops. Voor deze deal geldt ook dat je maximaal één groupon per persoon mag gebruiken, maar je mag er meer kopen om kado te doen. En voor alle Groupon-deals gelden onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn.

Over Willem Buyse GlasEntertainment

Willem Buyse is meer dan een glaskunstenaar, hij is een glasentertainer. Niet alleen creëert hij bijzondere glazen voorwerpen door lucht te blazen in verhit glas, met GlasEntertainment biedt hij een wervelende show met vuur, glas en een beetje magie. Hierbij geeft hij ook uitleg over de techniek van het glasblazen, vervolgens mag je het onder zijn begeleiding zelf proberen. Zijn workshops geeft Willem Buyse zowel in zijn atelier in Beneden Leeuwen in Gelderland als op locatie.

Willem Buyse GlasEntertainment

Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.