Geen nieuwe meldingen

Willem II

Willem II

Tot 53% korting.
940+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Beleef deze Eredivisiewedstrijden vanuit een vak naar keuze en moedig de ‘Tricolores’ aan vanaf de tribune.

Wat je krijgt

Kies uit 6 opties

  • € 9,99 voor een kaartje voor Willem II - SC Heerenveen op zaterdag 8 dec. 2018 - Vak L/M/N (waarde € 21)
  • € 13,99 voor een kaartje voor Willem II - SC Heerenveen op zaterdag 8 dec. 2018 - Vak F/G (waarde € 29)
  • € 15,99 voor een kaartje voor Willem II - SC Heerenveen op zaterdag 8 dec. 2018 - Eretribune Noord/Zuid (waarde € 34,50)

  • € 9,99 voor een kaartje voor Willem II - De Graafschap op zaterdag 9 maa. 2019 - Vak L/M/N (waarde € 21)
  • € 13,99 voor een kaartje voor Willem II - De Graafschap op zaterdag 9 maa. 2019 - Vak F/G (waarde € 29)
  • € 15,99 voor een kaartje voor Willem II - De Graafschap op zaterdag 9 maa. 2019 - Eretribune Noord/Zuid (waarde € 34,50)

Voetbal heeft iets magisch. En dan met name als je jouw club ziet spelen. Live. Met het gejuich van de andere supporters in de oren, de geur van het gras in de neus en de sierlijke moves van de spelers in de ogen.

Je hebt nu de kans zo’n betoverende wedstrijd tussen twee Eredivisieclubs bij te wonen: Willem II tegen SC Heerenveen op zaterdag 8 december 2018. Of Willem II tegen De Graafschap op zaterdag 9 maart 2019. En dat kan best eens spannend worden. Bekijk op onderstaand plaatje welk vak je het fijnst lijkt. Bij de receptie van het Koning Willem II Stadion kan je vervolgens na aanschaf je groupon omruilen voor een kaartje. Vergeet niet je voetbalshirt aan te trekken die zaterdag, dan kan je de Tricolores in stijl aanmoedigen.

Stadion

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor de wedstrijd van Willem II op de door jou aangekochte datum en locatie.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: wissel je groupon bij de receptie van Willem II in voor je wedstrijdticket. Dit kan op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur (tussen 12.30 en 13.00 uur is de receptie gesloten). Voor de wedstrijd Willem ll - SC Heerenveen kan dit vanaf 8 november. Voor de wedstrijd Willem ll - De Graafschap kan dit vanaf 9 februari 2019. Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden omgeruild voor een andere datum/locatie of geannuleerd.
Meer info: niet geldig voor supporters van Heerenveen, de Graafschap of mensen met een stadionverbod. Willem II beslist waar toeschouwers komen te zitten. Uit veiligheidsoverwegingen behoudt Willem II het recht om zonder opgave van reden te annuleren. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Willem II

Voetbalclub Willem II is al sinds 1896 de trots van Tilburg. Belangrijke pijlers voor de topsporters zijn: bouwen op tradities, strijdlustig voetbal, bruisende ambiance en nauwe betrokkenheid bij de samenleving. Dit zie je terug in het spel en je merkt het eveneens aan de trouwe achterban - Willem II-supporters volgen de activiteiten van hun 'cluppie' op de voet(bal).

Willem II

Sport, Voetbal, Sport of buitenactiviteit, Kinderactiviteiten
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.