Noël's BeautySalon

Nieuwe Havenweg 19, Hilversum

Wimperextension-behandeling naar keuze bij Noël's BeautySalon in Hilversum

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code BEAUTY25. Ends 3-12.
Code toepassen

In een Notendop

Laat je wimpers stralen als nooit tevoren met één van deze wimperextension-behandelingen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
A
A.
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
juni 22, 2021
Een Jonge, frisse geïnteresseerde dame😁 Zeer goed geholpen, ze is snel en netjes. Zeker een aanrader.

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Minimaal 24 uur van tevoren reserveren via Whatsapp op 0615 554 033. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op dinsdag en vrijdag. Let op: de deal is niet geldig in december, januari en het eerste deal van februari. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Noël's BeautySalon

Noël's BeautySalon is, inderdaad, de beautysalon van Noël. Zij runt haar schoonheidsdomein met passie en enthousiasme. Dat is niet alleen terug te lezen in de reviews op haar Facebook-pagina, maar dat zal je ook zelf merken vanaf het moment dat je naar binnen loopt. En waarvoor je dan naar binnen loopt? Nou, bijvoorbeeld voor wimperextensions one-by-one of Russian Volume, tandenbleken, gel- of acrylnagels of gellak. En waar je naar binnenloopt? Deze beauty-specialist uit Hilversum ontvangt je graag in haar salon aan de Nieuwe Havenweg.