Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code KORTING30 en krijg tot 30% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt snel!

Ticket voor Wintercircus Pallasso van 17 december 2021 t/m 7 januari 2022 op parkeerterrein Sportiom P2 in Den Bosch

Kies optie
Meer dan 70 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Laat je betoveren door o.a. dansende bordercollies, dubbelgevouwen mensen, marcherende ganzen en vliegende BMX-fietsen.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Ticket voor Wintercircus Pallasso
  • Data: 17 december 2021 t/m 7 januari 2022
  • Aanvangstijden: 12.00, 16.00 en 20.00 uur
  • De show duurt ongeveer 2,5 uur; dit is inclusief pauze
  • Locatie: parkeerterrein Sportiom P2 in Den Bosch

Bij Wintercircus Pallasso waan je je middenin een droomwereld waar alles mogelijk is: boogschietende voeten, dansende bordercollies, balancerende zwaarden, dubbelgevouwen mensen, marcherende ganzen en vliegende BMX-fietsen. Artiesten van over de hele wereld laten hier zien waar ze goed in zijn en dat is het publiek verrassen, verwonderen en vermaken met gekke trucs, humoristische acts en bijzonder talent. Hooggeëerd publiek, bereid je voor op een betoverende middag of avond voor jong en oud.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor een entreeticket voor Wintercircus Pallasso van 17 december 2021 t/m 7 januari 2022 op parkeerterrein Sportiom P2 in Den Bosch.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: wissel je groupon in via de juiste link voor jouw ticket en bekijk de inwisselinstructies op je groupon. Voor Tribune C-tickets ga naar: https://gr.pn/2XzRwHk. Voor Tribune B-tickets ga naar: https://gr.pn/3tZEkrB. Voor Tribune A-tickets ga naar: https://gr.pn/3nTrERV. Voor Loge Brons-tickets ga naar: https://gr.pn/3nQH49p. Voor Loge Zilver-tickets ga naar https://gr.pn/3zsIedw.
Meer info: op de boekingspagina van Wintercircus Pallasso wordt € 1 extra in rekening gebracht voor servicekosten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over Wintercircus Pallasso

Hooggeëerd publiek, komt dat zien deze winter in Den Bosch voor een heus Brabants wintercircus. Bourgondische gastvrijheid, gecombineerd met de magie van het circus. Vergaap je aan bloedstollende stunts, verbaas je over onmogelijke trucs en lach mee met onhandige clowns. De wondere wereld van het circus, de luister bijgezet in een sprankelend winters decor. Komt dat zien.