Geen nieuwe meldingen

Drie uur lang onbeperkt eten incl. drankjes tot 4 personen bij Wiro Wok in Eindhoven

Beperkte tijd beschikbaar!
250+ bekeken vandaag
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Maak in 3 uur tijd een smakelijke reis rond de globe in dit wereldrestaurant met Japanse, Thaise, Chinese, Nederlandse en Franse gerechten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit 3 opties

  • € 27,50 voor drie uur onbeperkt eten incl. drankjes voor 1 pers.
  • € 54,50 voor drie uur onbeperkt eten incl. drankjes voor voor 2 pers.
  • € 108,50 voor drie uur onbeperkt eten incl. drankjes voor voor 4 pers.

Niet één, niet twee, maar drie uur lang eten zoveel je op kan. Dat lijkt meer dan genoeg. Je wandelt naar hartenlust langs het buffet met een breed aanbod aan wereldgerechten. Reeds bereide gerechten breng je mee naar de tafel om van te genieten. Met het overige rauwe eten kan je langs één van de ervaren chefs die het in de wok, op de grill of op de bakplaat in luttele seconden omtoveren in een smakelijke maaltijd. De Oosterse keuken kan enigszins pittig zijn en daarom is het prettig dat je gedurende drie uur ook onbeperkt drankjes kan bestellen: koffie en thee, maar ook fris, bier en wijn.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: je hebt 3 uur de tijd om onbeperkt te genieten. Niet geldig i.c.m. andere acties. De keuken is de hele week geopend tot 22.30 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wiro Wok

Aan de St. Wirostraat in de Eindhovense wijk Stratum is Wiro Wok gevestigd. Dit all-you-can-eat wereldrestaurant brengt keukens uit meerdere contreien samen onder één dak. Je vindt hier Japanse, Chinese, Thaise, Nederlandse en Franse specialiteiten, variërend van sushi tot frikandellen en carpaccio tot Pekingeend. Een divers aanbod aan vis-, vlees- en vegetarische gerechten waardoor er voor iedereen altijd wel iets te ontdekkenj is. En dankzij het 'onbeperkt-eten-concept' krijg je drie uur lang de tijd om al deze wereldgerechten zelf te proeven en een oordeel te vellen. Wiro Wok beschikt tevens over een groot speelparadijs om de 'kleine gasten' zoet te houden terwijl er aan tafel genoten wordt van een hapje en een drankje.

Wiro Wok

Restaurant, Aziatisch, Japans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.