sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Wollerich

Heuvel 23, Sint-Oedenrode

Culinair 6-gangenmenu voor 2, 4, 6 of 8 personen bij Michelinrestaurant Wollerich

Kies optie

In een Notendop

Ontdek de gastronomische creaties van topchef Gerard Wollerich in zijn fraaie restaurant, bekroond met een Michelinster.

Over deze deal

Weinig dingen zijn fijner dan ontspannen dineren met een glas tintelend wit binnen handbereik, terwijl de wereld even stilstaat, om dan later op engelenvleugels voldaan huiswaarts te keren. Maak de zweefvlucht van een gastronomisch zesgangenmenu bij het met 1 Michelinster bekroonde Restaurant Wollerich in Sint-Oedenrode.

Kies uit de volgende opties


  • € 99,99 voor een culinair zesgangendiner of lunch van de chef voor 2 personen
  • € 189,99 voor een culinair zesgangendiner of lunch van de chef voor 4 personen
  • € 279,99 voor een culinair zesgangendiner of lunch van de chef voor 6 personen
  • € 369,99 voor een culinair zesgangendiner of lunch van de chef voor 8 personen

In het centrum van het groene en lommerrijke dorp Sint-Oedenrode schuif je aan tafel in de historische villa van patron-cuisinier Gerard Wollerich en gastvrouw Meriam Wollerich. De keuken laat zich het beste omschrijven als creatief en verfijnd, de ambiance als ongedwongen en gemoedelijk. De bediening doet er alles aan om van je diner een belevenis te maken. Op je bord krijg je zes pure en verrassende creaties die met de seizoenen meegaan.

Extra

Je kan je diner ook combineren met een overnachting voor € 97,50. Je verblijft in een tweepersoonskamer inclusief ontbijt bij Hotel Restaurant La Sonnerie. Indien je dit wenst, geef je dat bij je reservering aan. Er is ook een haal- en brengservice van en naar het hotel voor € 12,50 p.p.

Restaurant Wollerich


Restaurant Wollerich opende de deuren in 1996 en sinds die tijd werd er steeds op hoog niveau gekookt. Gerard Wollerich en zijn brigade schuwen het experiment niet, maar vertrekken wel vanuit een klassieke Franse basis, met pure gerechten, aangevuld met een veelzijdige wijnkaart. Daarnaast hanteren ze de filosofie dat elke gastronomische uitstap een feest moet zijn waar de gasten een blijvend beeld en culinaire ervaring bij krijgen. Dat je dat ook krijgt, bewijzen hun Michelinster en de 17 punten van GaultMillau. Als de zon schijnt is het mogelijk om buiten te eten op het terras, maar mocht het weer tegenzitten dan is plaatsnemen in de mooie eetzaal zeker geen straf, integendeel.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 29 april 2015 op woensdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen 1 t/m 16 en 21 t/m 30 november 2014). Verlengd t/m 31 mei 2015.
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via www.bookyourgroupon.com.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Je diner combineren met een overnachting kan voor € 97,50. Je verblijft in een tweepersoonskamer incl. ontbijt bij Hotel Restaurant La Sonnerie. Indien je dit wenst, geef je dat bij je reservering aan. Er is ook een haal- en brengservice van en naar het hotel voor € 12,50 p.p. Exclusief drankjes. Geldig voor diner van woensdag t/m zondag en voor lunch van woensdag t/m vrijdag en zondag. Beperkte beschikbaarheid in december. Niet geldig i.c.m. andere acties. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 0413 473333 of info@wollerich.nl. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wollerich