Geen nieuwe meldingen

Polonceaukade 1&2, Amsterdam

Bootcampen en boksen in het Vondelpark en Westerpark: 10 of 20 lessen bij WSFG Academy in Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Trek je stoute schoenen aan en bootcamp of boks onder begeleiding van een enthousiaste trainer in het park in Amsterdam.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Trek je stoute schoenen aan en bootcamp of boks onder begeleiding van een enthousiaste trainer in het park in Amsterdam.

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een 10-rittenkaart bootcamp/boksen in het Westerpark/Vondelpark (waarde € 50)
  • € 29,99 voor een 20-rittenkaart bootcamp/boksen in het Westerpark/Vondelpark (waarde € 80)

Fine Print

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor een rittenkaart. Na inwisseling is je rittenkaart nog 6 maanden geldig op woensdag en zaterdag. (m.u.v. feestdagen).Bekijk hier het rooster
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via http://eepurl.com/gasmqv, o.v.v. Groupon.
Meer info: de rittenkaarten zijn persoonsgebonden. Annuleren volgens de regels van strippenkaarten op de website. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over WSFG Academy

"Wat niet zweet wat niet deert" zou je zeggen, totdat je de bootcamp-lessen bij WSFG Academy hebt ontdekt. Op het zachte gras van het Amsterdamse Westerpark en Vondelpark neemt een vrolijke en professionele trainer je op sleeptouw om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Wil je vet verbranden, spiermassa opbouwen of gewoon even achter je bureau vandaan komen, dan bieden de sfeervolle groepslessen een sportieve uitkomst. De diverse cardio- en krachttrainingen helpen je om fysiek, maar ook mentaal zo lekker mogelijk in je vel te zitten. Ook kan je hier terecht voor bokslessen.