Geen nieuwe meldingen

6 tot 24 manuren tuinonderhuid, tuinaanleg of beplantingsplan door TuincoachNederland

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Maak van je tuin een droomtuin, laat je eigen tuin ontwerpen of bespreek een beplantingsplan.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
Marjolein
1 beoordelingen1 beoordelingen
januari 23, 2020
Uw partner is erg flexibel. Wij zijn erg tevreden met de tot nu toe geleverde service.

Over deze deal

Je kan de natuur haar gang laten gaan, maar soms gaat het te ver en heb je ineens een betoverd sprookjesbos in je achtertuin. Laat je betoveren door een tuin die onderhouden of aangelegd is door TuincoachNederland.

Kies uit 4 opties

  • € 129 voor 6 manuren tuinonderhoud of tuinaanleg (waarde € 300)
  • € 199 voor 12 manuren tuinonderhoud of tuinaanleg (waarde € 600)
  • € 299 voor 18 manuren tuinaanleg (waarde € 900)
  • € 399 voor 24 manuren tuinaanleg of tuinontwerp of beplantingsplan (waarde € 1.200)

Bespreek je tuinwensen tijdens een intakegesprek bij je thuis, dan krijgt de hovenier een goed beeld van wat jij wil. De tijd die het intakegesprek kost, gaat niet af van het aantal uren dat je koopt trouwens. Heb je eenmaal een duidelijk beeld voor ogen? Dan wordt er een afspraak ingepland om alle maten van de tuin op te meten bij een tuinontwerp of beplantingsplan. Let op: bestrating valt niet onder deze deal.

Nog leuker wordt het als je weet wat je doet: voor € 15 extra p.p. kan je deelnemen aan de 4 uur durende tuincursus ‘Groene Vingers In Opleiding’ (t.w.v. € 195).

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op afspraak alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per (werk)adres te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht binnen 3 maanden van aankoop van tevoren online via http://gr.pn/QfcWBN met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: het werk wordt in principe uitgevoerd door 2 personen. Bij de optie voor tuinontwerp of beplantingsplan zijn de volgende tuinafmetingen van toepassing: vanaf 1 m2 tot 600 m2. Niet inbegrepen: hoog werk met speciale klimmaterialen (ladders en hoogwerkers), gebruik van gemotoriseerde machines en afvoeren/storten van tuinafval. Ook aanleg van bestrating is niet inbegrepen. Dit alles is in overleg tegen een meerprijs af te nemen. Geen voorrijkosten binnen een straal van 30 km vanaf het vestigingsadres (Dordrecht), daarbuiten gelden voorrijkosten van € 0,19 incl. btw p/km. Aanvullende manuren kunnen worden afgenomen tegen een speciaal tarief van € 30 per uur, incl. btw, maar excl. voorrijkosten vanaf het vestigingsplaats (Dordrecht) à € 0,19 incl. btw p/km. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over TuincoachNederland

Of het nu gaat om adviseren, onderhouden, aanleggen of ontwerpen; bij TuincoachNederland bekijken ze graag samen met jou de mogelijkheden én kan je ook zelf meedoen met tuinieren en tegelijkertijd het nodige leren over de natuur in je eigen tuin. Uiteraard kan ook je gehele tuin van A tot Z worden gerealiseerd. Daarnaast worden er bij dit hoveniersbedrijf ook tuincursussen gegeven voor het realiseren van een onderhoudsarme 4-seizoenentuin. Kijk eens op de website om inspiratie op te doen voor jouw toekomstige 'modeltuin'.