Tot 3 sets exfoliërende voetmaskers of Derma V10 vochtinbrengende sokken verkrijgbaar in 3 geuren

Derma V10 verzachtende en Infinitive Beauty exfoliërende voetmaskers

Extra € 0,43 Korting Eindigt op 11-12
€ 5,99
€ 5,98
€ 5,55
7% korting
Verzendkosten: Vrij
Promotie eindigt in:5 dagen 02:37:34

In een Notendop

Derma V10 verzachtende voetmaskers en Infinitive Beauty exfoliërende voetmaskers zijn ontworpen om ruwe en gebarsten hielen te verzachten.

Product-details

Exfoliërende maskers en sokken

Derma V10 verzachtende voetmaskers en Infinitive Beauty exfoliërende voetmaskers

 • Exfolianten
 • Derma V10
 • Oneindige schoonheid

Hoe te gebruiken

Draag katoenen sokken over de voetmaskers zodat de ingrediënten in je voeten kunnen dringen. Zorg ervoor dat jevoeten flexibel en mobiel zijn. Bewaar de maskers 30-40 minuten. Verwijder de voetmaskers en maak ze schoon met water. Gooi voetmaskers weg als ze eenmaal zijn gebruikt. Resultaten kunnen tot 7 dagen duren.

Ingrediënten:

Aqua, ethanol, natriumlactaat, komkommerextract, melkzuur, glycolzuur, Honingextract, aloë-extract, glycerine, polyamide-amine, salicylzuur, lavendelolie.

Waarschuwingen

Vereist continu gebruik voor maximaal voordeel. Tijdelijke oplossing. Niet geschikt voor een moeilijke huid. Niet geschikt voor: kinderen onder de 3 jaar, zwangere vrouwen, mensen met diabetes. Een keer gebruiken en onmiddellijk gebruiken.

Derma V10 vochtinbrengende sokken

 • Intens hydraterend
 • Verrijkt met: hydraterende arganolie, diep hydraterende honing en amandel, tea tree extract, pepermunt en vitamine E
 • Hydrateert de huid
 • Verzacht
 • Verzacht droge, ruwe en gebarsten hielen
 • Werkt in 20 minuten
 • Infinitive Beauty Exfoliërende voetmaskers
 • Help bij het verwijderen van dode huidcellen
 • Grote enkele sokken voor elke voetmaat
 • 1 set bevat 2 stuks

Ingrediënten

Water, glycerine, gehydrogeneerde olijfolie, petrolatum, tea tree extract (tea tree extract), pepermunt (pepermunt) blad extract, stearinezuur, cetearyl glucoside, glyceryl stearaat, squalaan, rosmarinus officinalis (rozemarijn) extract, lavendel, lavendel, tijm Serpillumblad extract, korrelig dennengraf extract, dimethiconol/silica crosspolymeer, eucalyptus globulus bladextract, tocoferolacetaat, triethanolamine, carbomeer, fenoxyethanol, allantoïne, salicylzuur, menthol, zuur polyglutaminezuur, dinatrium, EDTA, parfum.

Infinitive Beauty exfoliërende voetmaskers

 • Helpen bij het verwijderen van dode huidcellen 
 • Grote enkele sokken voor elke voetmaat

Hoe te gebruiken

 • Stap 1: was je voeten grondig voordat je het product gebruikt (door ze in warm water te dompelen, wordt de opname van de essentie verbeterd). Voor mensen met extreem ruwe nagelriemen kan je je voeten ook scrubben voordat je de maskers gebruikt. Droog je voeten. Geen lotion of vochtinbrengende crème aanbrengen
 • Stap 2: Trek de sokken aan gedurende 60 minuten. Haal de maskers uit de tas en doe ze aan alsof je sokken draagt. Het wordt aanbevolen om een ​​normaal paar sokken over het masker zelf te dragen, dit zorgt ervoor dat het masker op zijn plaats blijft. Als je een tintelend of warm gevoel voelt, geeft dit aan dat het masker werkt. Stop met het gebruik als je een ongemakkelijk branderig gevoel ervaart
 • Stap 3: verwijder na onderdompeling het masker en spoel je voeten af ​​met warm water. Wacht tot het afschilproces begint. Afhankelijk van de conditie van de voet kan het hele proces 7-15 dagen of langer duren, afhankelijk van hoe de opname de persoon beïnvloedt

Opmerking: het is normaal dat bij sommige mensen sprake is van overmatige afschilfering, terwijl bij anderen na het eerste gebruik weinig afschilfering optreedt.

Veiligheidswaarschuwingen

Gebruik geen maskers als je verse snijwonden hebt. Maskers kunnen irritatie veroorzaken. Vermijd na gebruik van de maskers overmatig lopen of het dragen van hoge hakken. Raadpleeg je arts als je twijfelt of het product kan worden gebruikt. Niet aanbevolen voor mensen met speciale gezondheidsproblemen, bijv. zwangere vrouwen. Het is geen medisch product.

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Gratis. Houd rekening met 21 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Global Fulfillment Ltd. Geregistreerd adres: 73 Francis Road, Birmingham, B16 8SP, GB. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: info@global-fulfillment.co.uk.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.