Best beoordeelde deal

Dit is een best beoordeelde deal vanwege de gemiddelde beoordeling van 4.2 sterren of hoger.
4, 6 of 8 theelepels met kattenvorm van roestvrij staal

Stalen theelepels met kat

30+ gekocht
€ 11,98
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze roestvrijstalen lepels zijn een praktisch geschenk voor kattenliefhebbers en voegen een elegante toets toe aan elke tafel

Product-details

  • Ontwerp met hangende kat
  • Materiaal: 304 roestvrij staal
  • Afmetingen: 1,8 x 11,8 cm (BxH)
  • Gewicht: 18 gram
  • Kleuropties: zilver / goud / rose goud / zwart

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Gratis. Houd rekening met 21 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Jaoyeh Trading Ltd. Geregistreerd adres: Unit D, Lakeside Technology Park, Swansea, SA7 9FF, GB. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: info@jaoyeh.com.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.