1 of 2 hangende handtas-organizer met 6 sleuven

Hangende handtas-organizer met 6 sleuven

€ 29,55
Uitverkocht

In een Notendop

Deze handtas-organizer kan achter een deur of in zijn kast worden gehangen en is bedoeld om ruimte te besparen.

Product-details

  • Hangende opslag
  • Met 6 sleuven voor handtassen
  • Materialen: milieuvriendelijke niet-geweven stoffen + transparant PVC
  • Afmetingen: 35 x 35 x 90 cm
  • Beschikbare kleuren: zwart, roze, grijs

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Meer info: Producten verkocht door Dynergy. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: info@firstpointdistribution.co.uk. Geregistreerd adres:
Unit 3 Ursula Lapp Estate
Old Oak Lane
NW10 6UD London
GB.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling. De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Go-Dynergy van 24.05.2022.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.