Xance Bodycare

Afvallen met cryolipolyse-behandelingen bij Xance Bodycare

Resterende tijd beperkt!
Tot 74% korting.
Kies optie

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Een Groupon Local Star!

Afvallen kan op vele manieren. Net als van A naar B komen of in een clownspak kinderen aan het lachen krijgen. Houd het simpel en kies voor een aanpak met cryolipolyse-behandelingen bij Xance Bodycare.

Kies uit 4 opties

  • € 69,99 voor 1 enkelvoudig cryolipolyse behandeling van 1 uur (waarde € 225)
  • € 129,99 voor 1 meervoudige cryolipolyse behandeling van 2 uur (waarde € 450)
  • € 179,99 voor 3 enkelvoudige cryolipolyse behandelingen van 1 uur (waarde € 675)
  • € 349,99 voor 3 meervoudige cryolipolyse behandelingen van 2 uur (waarde € 1.350)

Tijdens deze behandelingen bepaal je zelf in welke lichaamszone je vet wil verliezen. Een enkelvoudige behandeling (60 minuten) richt zich op het gebied boven of onder je navel, terwijl de meervoudige variant langer duurt (120 minuten) en zich focust op het hele gebied van je buik, taille, dijbenen binnen, dijbenen buiten, billen of mannenborsten. Ook kan je nog kiezen voor de zones lovehandles, rug, binnenkant knieën en bovenarmen. Voordat de daadwerkelijke behandeling begint heb je eerst een intakegesprek met een specialist.

Cryolipolyse is een relatief nieuw soort behandeling waarbij vetcellen op een natuurlijke en effectieve manier worden verwijderd. De cellen worden eerst bevroren, waardoor ze kristalliseren en afbreken. Vervolgens verlaten ze je lichaam op een natuurlijke manier als afvalstof. Zowel mannen als vrouwen kunnen een cryolipolyse-behandeling volgen en een voedingsadvies is bij de deal inbegrepen, wat zorgt voor een optimaal eindresultaat. Klik hier als je meer wilt weten over de behandeling.

Xance Bodycare

Xance Bodycare verzorgt allerlei soorten beauty-behandelingen die worden gegeven door een gediplomeerd team van specialisten. Er wordt gewerkt met producten met een zo nauwkeurig mogelijke samenstelling voor het fraaiste resultaat. Je kan hier onder meer terecht voor verschillende massages, wimperextensions, IPL, cavitatie en huidverjonging.

Voorwaarden


Geldigheid: 5 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 06 84 70 03 93 óf via e-mail op info@xance.nl o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info
: minimumleeftijd 13 jaar. Niet geschikt voor zwangere vrouwen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Xance Bodycare

Cosmetische behandelingen, Behandeling van cellulitis, Gewichtsverlies
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.