Geen nieuwe meldingen

Xance Bodycare

Facelift met ultrasound: HIFU-behandeling van gezichtszones naar keuze bij Xance Bodycare nabij Meppel

Kies optie

In een Notendop

Met ultrasone geluidsgolven worden zones van het gelaat behandeld om de huid weer z’n elasticiteit terug te laten krijgen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Een Groupon Local Star!

Het spreekwoord luidt “de jeugd heeft de toekomst”, maar het moet natuurlijk zijn: “de jeugd heeft de toekomst en wat te denken van mensen met een facelift.” Laat de tijd niet met je sollen en ga voor een HIFU facelift therapie.

Kies uit 4 opties

  • € 139,99 voor HIFU facelift therapie voor het gebied onder de ogen + kraaienpootjes
  • € 179,99 voor HIFU facelift therapie voor onderkin + kaaklijn
  • € 199,99 voor HIFU facelift therapie voor ooglidcorrectie + wenkbrauwlift
  • € 249,99 voor HIFU facelift therapie voor decolleté

Deze behandeling maakt gebruik van ultrasound om de huid strakker te maken zonder in de huid te snijden. High Intentisy Focused Ultrasound (HIFU) is een technologie waarbij elke zone van het gelaat behandeld kan worden met behulp van ultrasone geluidsgolven en ULTHERA laser. Tijdens dit proces komt er lokaal warmte vrij in de onderste huidlaag opdat er lichaamseigen collageen aangemaakt wordt en het elastine-weefsel weer zijn elasticiteit terug krijgt. Deze behandeling kan effectief zijn voor het opvullen van fijne rimpels en diepe rimpels. Doorgaans is er direct na de behandeling al zichtbaar resultaat en gedurende gemiddeld 3 maanden kan de aanmaak van collageen doorwerken.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag in Meppel.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via e-mail op info@xance.nl óf telefonisch op 0684 700 393, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Xance Bodycare

Bij Xance Bodycare staat een team van gediplomeerde specialisten voor je klaar om verschillende beauty-behandelingen uit te voeren. Je vindt de salon op ongeveer een kwartiertje rijden vanaf Meppel in De Wijk. Hier ben je in vertrouwde handen voor o.a. massages, wimperextensions, IPL, cavitatie en verschillende huidverbeterende behandelingen. Je krijgt persoonlijk advies en de behandeling wordt afgestemd op jouw wensen.

Xance Bodycare

Gezichts- & huidverzorging, Facelift, Cosmetische behandelingen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.