Geen nieuwe meldingen

1 of 2 XL Malus 'Elstar' Patio appelbomen

1 of 2 XL Malus 'Elstar' Patio appelbomen

€ 27,99

In een Notendop

De appelboom of Malus Elstar Patio is een langzaam groeiende boom die laag blijft en waarvan het fruit rijpt het beste rijpt onder de zon.

Product-details

  • De appelboom of Malus Elstar Patio wordt per stuk of in een set van 2 geleverd
  • De afleverhoogte van deze plant is 80-90 cm (inclusief pot)
  • Geleverd in een kweekpot van 18 cm
  • Maximale afmeting: 2,5 m
  • Goede winterbestendigheid
  • Latijnse naam: Malus

Onderhoud

De appelboom, of Malus Elstar Patio kan twee keer per jaar worden gesnoeid, in de winter en in de zomer. Snoei lange, dunne scheuten 10 cm van een dikkere, houtachtige tak. De zo ontstane kortere takken zullen na verloop van tijd dikker worden en vruchten dragen. Waarschuwing: het risico bestaat dat de takken breken als de vruchten niet worden geplukt.

De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren.

Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Geen retournering of restituties mogelijk met dit artikel tenzij defect.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.