Opblaasbaar borstengevechtsspel, inclusief verzending

Opblaasbaar borstengevechtsspel

€ 23,85
€ 17,99
25% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Een verbazingwekkend en eigenzinnig spel dat elke avond zal verlevendigen en een plezier zal geven.

Product-details

Inclusief verzendkosten 

  • Opblaasbare set
  • Inclusief twee paar borsten met bandjes
  • Elke speler draagt ​​een set en probeert vervolgens de borsten van de borst van de tegenstander te slaan
  • De borstparen zijn vastgemaakt met een klittenband die ze op hun plaats houdt, maar laat ze vallen als ze met een beetje kracht worden geraakt
  • Geschatte afmetingen: 15 x 40 cm
  • Materiaal: kunststof

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Gratis. Houd rekening met 21 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door London Exchainstore LTD. Geregistreerd adres: London Exchainstore,Zeal House,Unit 18,8 Deer Park Road,London,SW19 3GY,United Kingdom Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: cs@londonexchainstore.co.uk.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.
De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij londonexchainstore van 29.03.2022.