Geen nieuwe meldingen

Set van 12, 24 of 36 Duracell AA- of AAA-batterijen

Set van 12, 24 of 36 Duracell AA- of AAA-batterijen

€ 10,49
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze Duracell-batterijen hebben een hoge energie-efficiëntie en bieden een lange levensduur aan een verscheidenheid aan apparaten

Product-details

  • Set van 12, 24 of 36
  • AA- of AAA-batterijen
  • Alkaline batterijen
  • Afmetingen: 22 x 12 x 2 cm
  • Materiaal: lithium
  • Merk: Duracell

Duracell in één oogopslag

Duracell is ‘s werelds meest toonaangevende fabrikant van hoogwaardige alkalinebatterijen, speciale batterijen en oplaadbare batterijen. Sinds de oprichting in het begin van de jaren 40 is het bedrijf uitgegroeid tot een iconisch merk voor personal power, bekend om zijn compacte en duurzame batterijen. Gemiddeld worden er 63 Duracell-producten per seconde verkocht en Duracell is het nummer één merk dat wordt aanbevolen door ‘s werelds grootste fabrikanten.

Deal-Voorwaarden

Levering: Gratis. Houd rekening met 14 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Rex Brown Ltd. Geregistreerd adres: 28 St Johns Square, Farringdon, EC1M 4DN, GB. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: cs@esolutionservice.in.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.