Y&D Group For Awareness & Health

Shiatsu massage of acupunctuur/acupressuur-behandeling bij Y&D Group For Awareness & Health in Utrecht, Haarlem of A'dam

Tot 73% korting.
Kies optie

In een Notendop


Laat energie weer op de juiste manier door je lichaam stromen met een van de behandelingen die dit proces via de acupunten weer in gang zet.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 Shiatsu massage of 1 acupunctuur/acupressuur-behandeling (waarde € 75)
  • € 54,99 voor 3 Shiatsu massages of 3 acupunctuur/acupressuur-behandelingen (waarde € 195)
  • € 54,99 voor 3 behandelingen naar keuze - Shiatsu en/of acupunctuur/acupressuur (waarde € 195)

Bij beide behandelingen ligt de focus op het uitoefenen van druk - met duimen en vingers - op de acupunten van je lichaam, om je energie op de juiste manier door je lichaam te laten stromen. Het verschil tussen Shiatsu en acupressuur zit hem in de oorsprong van de massage. De Shiatsu-techniek komt uit Japan en acupressuur uit China. Acupunctuur is het plaatsen van naaldjes op de acupunten en in de acupunctuur/acupressuur-behandeling kan dus zowel het gebruik van naaldjes als het gebruik van de vingers aan bod komen.

Kies voor één Shiatsu massage of acupunctuur/acupressuur-behandeling, ga voor drie maal dezelfde behandeling of kies voor de laatste optie en wissel de behandelingen met elkaar af.

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag (13.00 tot 21.30 uur) in Haarlem, dinsdag (10.00 tot 18.00 uur) in Utrecht, woensdag (10.00 tot 20.00 uur) in Utrecht en vrijdag (11.00 tot 17.00 uur) in Amsterdam.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op groupon@ydgroup.nl. Vermeld in deze mail je naam, telefoonnummer, groupon-code en de locatie en het tijdstip waarop je wil reserveren.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alle behandelingen zijn geldig voor 1 persoon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Y&D Group For Awareness & Health


Y&D Group For Awareness & Health

Massage, Shiatsu massage
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.