Geen nieuwe meldingen

Borgstee 9, Assen

Escaperoom naar keuze voor 3-5 personen bij Yankee Doodle Assen

Kies optie

In een Notendop

Je hebt 60 min. om Al Capone te ontmaskeren, Jimmy van de elektrische stoel te redden of de wereld te behoeden voor president Tromp.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Ontsnappen aan de realiteit doe je af en toe door te vluchten in gevangenschap. Breek uit je comfortzone bij Yankee Doodle Assen.

De deal

  • € 64,99 voor een escaperoom naar keuze voor 3-5 personen (waarde € 92,50)

De escaperooms zijn gebaseerd op de Amerikaanse geschiedenis of de actualiteit. Maak je keuze uit drie verschillende kamers en los de spannende kwesties binnen 60 minuten op.

The Hunt for Al Capone

Ontmasker als inspecteur de illegale drankopslag van Al Capone, maar zorg dat de maffia je niet betrapt.

Deathrow

Kom er achter of Jimmy de onschuld zelve is of tóch de moordenaar, door zijn appartement te doorzoeken naar bewijsmateriaal en red hem op tijd van de elektrische stoel (of niet)…

Save the World

Red de wereld van de duistere plannen van president Tromp, maar wees er op tijd bij.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 5 uur van tevoren telefonisch op 0592 347 256, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Maximaal 15 personen per spel. Deelname onder de 16 jaar is alleen toegestaan onder begeleiding van een volwassene. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Yankee Doodle Assen

Het Amerikaanse thema van dit familierestaurant wordt tot in de details doorgevoerd. De inrichting, het eten en de activiteiten zijn geheel in stijl en zijn de benodigde ingrediënten om een belevenis te bieden voor het hele gezin. Bij de live-grill aan het buffet wordt à la minute je eten voor je gegrild. En naast een stevige maaltijd biedt Yankee Doodle Assen ook verschillende activiteiten. Je kan hier bowlen en paintballen, maar ook ontsnappen uit verschillende escaperooms. Tijdens de thema-avonden is het helemaal feest voor de kids, want dan staat het gehele restaurant in het teken van bijvoorbeeld Frozen, Minions, Halloween of Magic.