sluit
TTD Launch

Y&D Group for Awareness & Health

2 locaties

Acupunctuur of shiatsu-massage met ariculosessie bij Y&D Group for Awareness & Health in Utrecht of Haarlem

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode LOCAL20. Eindigt 21-3.
Code toepassen
Meer dan 70 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Kies voor een acupunctuur-sessie met aanvullende auriculo-sessie of combineer de auriculo-sessie met een stevige shiatsu-massage.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Acupunctuur-sessie + auriculo-sessie OF shiatsu-massage + auriculo-sessie
  • In Haarlem mogelijk op maandag en donderdag en in Utrecht op dinsdag en woensdag
  • Laat de energie in je lichaam weer in goede banen lijden met een van deze combinatie-behandelingen
  • De behandelingen vullen elkaar aan en kunnen elkaars effect versterken

Acupunctuur-sessie

Deze sessie van 45 minuten bestaat uit een stimulatie met een elektrische puntzoeker en/of behandelpen, zonder naalden. De methode heeft als doel de energie in je lichaam op de juiste plekken te laten stromen, waardoor je pijnklachten kan aanpakken en je je beter in je vel kan voelen.

Shiatsu-massage

Shiatsu-massage is een alternatief voor acupunctuur. De naaldjes worden ingeruild voor vingers. Tijdens deze drukpuntenmassage van 45 minuten worden de acupunctuurpunten van je lichaam dan ook aangedaan door een massage met stevige vingerafdrukken.

Auriculo-sessie

Auriculo is een vorm van acupunctuur, met de focus op je oren. In deze sessie van 15 minuten worden er kleine naaldjes op de acupunctuurpunten in je oren gezet. Elk punt staat verbonden met een ander punt in je lichaam, waardoor je met auriculo pijnklachten op andere plekken in het lichaam kan aanpakken.

Aanvullende Gezondheidszorg
De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen. De behandelingen worden voor een groot deel vergoed als je bent verzekerd voor "alternatieve geneeskunde" bij veel aanvullende zorgverzekeringen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop. In Haarlem geldig op maandag en donderdag en in Utrecht geldig op dinsdag en woensdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, en 1 te kopen als cadeau. Let er wel op dat je het cadeaubon niet voor jezelf kunt gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via groupon.nl/reservations. Let op: selecteer eerst de locatie Haarlem of Utrecht en dan de datum. In Haarlem is reserveren mogelijk op maandag en donderdag en in Utrecht op dinsdag en woensdag.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Alleen geldig bij de vestigingen Haarlem en Utrecht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Y&D Group for Awareness & Health

Y&D's missie is het leven en zijn mysteries te begrijpen. In de meditatie- en praktijkcentra in Utrecht en Haarlem-centrum doen ze hun best om jou dichter bij jezelf te brengen. Hier zet Y&D Group for Awareness & Health onder meer shiatsu-massages, acupunctuur, Chinese kruiden en meditatie-lessen voor in.