Geen nieuwe meldingen

Yellow Wings

De Zanden 11 C, Apeldoorn

Teuge Airport: 1 of 1,5 uur zelf vliegen in een Boeing 737 flight-simulator voor max. 3 personen bij Yellow Wings

Kies optie

In een Notendop

Wees voor even een piloot in ‘n levensechte cockpit van een Boeing 737 en maak een hele vlucht, van gate tot gate, voor max. 3 personen.

Over deze deal

Ongeveer een kwart van de piloten wilde vroeger astronaut worden, tot hun ouders zeiden: “The sky is the limit.” Stijg tot grote hoogte in een vlucht van 1 of 1,5 uur in een flight-simulator bij Yellow Wings.

Kies uit twee opties

  • € 119 voor 1 uur vliegen in een Boeing 737 flight-simulator voor max. 3 personen
  • € 169 voor 1,5 uur vliegen in een Boeing 737 flight-simulator voor max. 3 personen

Eenmaal aangekomen op het vliegveld en na de bewondering van de verschillende vliegtuigjes te zijn bovengekomen word je bij Yellow Wings welkom geheten met een kop koffie. 10 minuten voor de vlucht krijg je instructies voor het vluchtplan en ga je samen de cockpit instellen. Een functionele cockpit met 180 graden beeld en levensecht geluid, om je zo nog meer een piloot te laten voelen. In een vlucht van 1 of 1,5 uur vlieg je van gate tot gate, waarbij je alles doet wat een flightcrew in het echt ook zou doen.

Met z’n tweeën taxi je naar de juiste baan. Na “cleared for takeoff” stijg je op en moet je de Boeing 737 goed door de lucht weten te manoeuvreren. Tegelijkertijd krijg je hulp van je “co-piloot” die met de gesimuleerde verkeerstoren communiceert, de radio bedient, navigeert en vertelt waar je heen moet en wat je moet doen. Je kan in totaal 2 extra personen meenemen want meer plek is er niet in de cockpit, en op schoot zitten bij elkaar is een recept voor een simulatie van een catastrofe.

Na afloop van de vlucht krijg je een certificaat van je eerste eigen vlucht in een 737.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@yellowwinges.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Yellow Wings

Op Teuge Airport vind je - naast loodsen en vliegtuigen - Yellow Wings. Wie zich voor even in de wolken wil bevinden kan bij ze instappen in een statische vliegsimulator, gebouwd in een levensechte en functionele cockpit van een Boeing 737. De lichtgevende knopjes en schuifjes knipperen je tegemoet, smekend om een aanraking. Maar hoe gaat dat in z'n werk? In een simulatie leer je de fijne kneepjes van het pilotenbestaan. Van briefing met echte vliegkaarten tot opstijgen, navigeren en weer landen. Daarnaast geeft Yellow Wings bedrijfstrainingen en kunnen piloten zonder baan de simulator gebruiken als trainingsinstrument. Teuge Airport ligt op 12 autominuten van Apeldoorn.