Geen nieuwe meldingen

Rietwaard 2, Den Bosch

Fotoshoot met je huisdier met 1 digitale foto en met naar keuze een afdruk op canvas bij YOfoto in Den Bosch

Kies optie

In een Notendop

Ga op de foto met je trouwe viervoeter, ondeugende kater of nieuwsgierige chinchilla en vereeuwig deze speciale band tussen mens en dier.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Fotoshoot met je huisdier met 1 digitale foto
  • Naar keuze met een afdruk op canvas van 20 x 30 cm
  • In een mooie, professionele studio in Den Bosch

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren online via http://www.yofoto.nl/#boeken, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Meer foto's opgestuurd krijgen is mogelijk tegen een meerprijs. Uitsluitend pinnen of gepast contant betalen is mogelijk. Niet geldig icm andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over YOfoto

In de 'nok' van Den Bosch met uitzicht op het (sport)park De Saren is YOfoto gevestigd. Hier tref je een team van ervaren fotografen met een eigen specialisme en een camera in de aanslag om jou op de gevoelige plaat vast te leggen. Dit kan alléén, met vrienden, je gezin of je gehele familie in de vorm van een fotoshoot met decor, een portretshoot of bijvoorbeeld een speciale LinkedIn-shoot. De foto's worden gemaakt in een ruime studio waar vele variaties en invullingen mogelijk zijn. Van een strakke witte achtergrond tot expressieve, artistieke shoots om flink uit te pakken. De plaatjes die ook echt een plaatje geworden zijn, kan je op dat moment bestellen. De mooiste foto krijg je sowieso kado als digitaal bestand. De rest is bij te bestellen en in de vorm van een digitale download of afdruk te ontvangen.