Geen nieuwe meldingen

Rietwaard 2, Den Bosch

Fotoshoot: portret of zakelijk voor 1 persoon bij YOfoto in Den Bosch

Kies optie

In een Notendop

Professionele foto’s in een flits met een shoot van zo’n 45 min. met div. achtergronden en sowieso in high-res digitale foto mee naar huis.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Professionele foto’s in een flits met een shoot van zo’n 45 min. met div. achtergronden en sowieso in high-res digitale foto mee naar huis.

De deal

  • € 14,99 voor een portret- of zakelijke fotoshoot voor 1 persoon incl. 1 digitale foto en 1 print van 15 x 10 cm (waarde € 34,50)

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via http://www.yofoto.nl/#boeken , o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Incl. 1 digitale foto en 1 print van 15 x 10 cm, selectie hiervan vindt direct na de shoot plaats. Bijbestellen van foto's tegen betaling. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over YOfoto

In de 'nok' van Den Bosch met uitzicht op het (sport)park De Saren is YOfoto gevestigd. Hier tref je een team van ervaren fotografen met een eigen specialisme en een camera in de aanslag om jou op de gevoelige plaat vast te leggen. Dit kan alléén, met vrienden, je gezin of je gehele familie in de vorm van een fotoshoot met decor, een portretshoot of bijvoorbeeld een speciale LinkedIn-shoot. De foto's worden gemaakt in een ruime studio waar vele variaties en invullingen mogelijk zijn. Van een strakke witte achtergrond tot expressieve, artistieke shoots om flink uit te pakken. De plaatjes die ook echt een plaatje geworden zijn, kan je op dat moment bestellen. De mooiste foto krijg je sowieso kado als digitaal bestand. De rest is bij te bestellen en in de vorm van een digitale download of afdruk te ontvangen.