Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Admiraal de Ruijterweg 430-432``, Amsterdam

5, 10 of 15 yogalessen bij Oost West Praktijk in Amsterdam-West

Kies optie

In een Notendop

Verschillende elementen zoals meditatie, ademhalingsoefeningen en de zonnegroet komen terug tijdens deze 75 min. durende groepslessen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een rittenkaart voor 5 yogalessen (waarde € 42,50)
  • € 29,99 voor een rittenkaart voor 10 yogalessen (waarde € 85)
  • € 39,99 voor een rittenkaart voor 15 yogalessen (waarde € 127,50)

Een les duurt ongeveer 5 kwartier. In deze lessen wordt Integrale Yoga samengebracht met de beoefening van Mindfulness. In zowel de Integrale Yoga als in Mindfulness-meditatie speelt de bewuste aandacht voor de ademhaling een centrale rol. Voor alle opties ontvang je een rittenkaart waarop wordt bijgehouden hoeveel lessen je nog in het verschiet hebt.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon binnen 4 maanden na aankoop in voor je rittenkaart, deze is na inwisseling nog 6 maanden geldig op dinsdag van 19.00-20.15 uur en van 20.30-21.45 uur. Van 24 juli t/m 28 augustus 2018 gesloten i.v.m. zomerstop.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Inclusief gebruik materialen. Alleen geldig voor nieuwe leerlingen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Oost West Praktijk

Oost West Praktijk is de yogapraktijk van Marieke van de Kraats-Westerveld, met een vestiging in Amsterdam-West. Ze heeft de Yoga Docenten-opleiding gevolgd bij Integrale Yoga in Rotterdam en geeft sindsdien groepslessen, privélessen en cursussen. De integrale vorm van yoga geeft haar kracht en inspiratie om het roer om te gooien en dát wil zij ook graag meegeven aan haar cursisten. Bovendien kan je bij Marieke terecht voor acupunctuur-behandelingen.