Rittenkaart voor 5 of 10 yoga-lessen voor 1 of 2 personen bij Yoga-Fit

Tot 71% korting.
Kies optie

In een Notendop


Kies uit 3 soorten yoga: Hatha Yoga voor ontspanning, Yin-yoga voor flexibiliteit en Power/Vinyasa flow-yoga voor kracht.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor een rittenkaart voor 5 lessen voor 1 persoon (waarde € 62,50)
  • € 38,99 voor een rittenkaart voor 5 lessen voor 2 personen (waarde € 125)
  • € 29,99 voor een rittenkaart voor 10 lessen voor 1 persoon (waarde € 100)
  • € 58,99 voor een rittenkaart voor 10 lessen voor 2 personen (waarde € 200)

Er is keuze uit verschillende lessen: Hatha-yoga, Power/Vinyasa flow-yoga en Yin-yoga. Lees hieronder wat de verschillende soorten inhouden en bekijk hier het rooster om te zien welke tijden jou het beste uitkomen.

Hatha-yoga

Klassieke Hatha Yoga is gebaseerd op traditionele meditatietechnieken en eeuwenoude wijsheid van de Veda’s. Tijdens de les volg je een vaste set oefeningen waar je je wekelijks in kan verbeteren en verdiepen. De set verandert niet, maar variaties en vervangende poses zorgen er wel voor dat deze klassieke stijl uitdagend blijft. Het doel is een innerlijke rust, ontspanning en voldoende fysieke training voor lichaam en geest.

Power/Vinyasa flow-yoga

Power-Yoga is ontwikkeld door fitness- en yoga-experts.. Het is speciaal bedoeld om de armen, benen en core te versterken en om de mobiliteit te verbeteren. Ook is deze yoga-vorm ontwikkeld om prestaties tijdens voetbal, fitness, cross-fit, hockey en andere sporten te verbeteren.

Yin-yoga

Bij Yin-yoga draait het om verleggen van je grenzen. Houdingen worden hier net wat langer vastgehouden, met als doel het bindweefsel en gewrichten te versterken en versoepelen. Deze vorm van yoga is wat rustiger, omdat je meer tijd neemt voor de verschillende posities.

Voorwaarden


Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor een rittenkaart. Deze is daarna 2 maanden (5-rittenkaart) of 3 maanden (10-rittenkaart) geldig op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op yoga-fit.nl/groupon/, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief yogamat en handdoek, deze kan je zelf meenemen of huren voor € 1 (yogamat) en € 2 (handdoek). Alleen geldig voor nieuwe klanten. Niet geldig i.c.m. andere acties. Kijk voor het rooster op yoga-fit.nl/rooster/. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Yoga-Fit


Het gaat er niet om hoe flexibel je bent, welke waanzinnige pose je aanneemt of dat je je benen in je nek kan leggen. Yoga-Fit richt zich op verschillende onderdelen van het menselijk lichaam om je zo fit mogelijk te krijgen. Ze focussen op het maken van de juiste keuzes vandaag, zodat je daar in de rest van je leven profijt van hebt. Kortom, je kan niet snel genoeg beginnen. Er worden uiteenlopende groepslessen en personal training gegeven. Ook geven ze mindfulness-workshops, voedingsseminars en bootcamples.

Yoga-Fit

Sportschool, Fitnessles, Yoga
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.