Geen nieuwe meldingen

Yoga Magazine

6 nummers Yoga Magazine (je abonnement stopt automatisch)

Tot 45% korting.
40+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Yoga Magazine staat vol yogaseries, levensfilosofie, reizen, shopping en wellness.

Wat je krijgt

Waar een krakeling het nooit onder de knie gaat krijgen de houding van een mens aan te nemen, leer je als yogi je lichaam in posities te brengen waar een krakeling nog wat van kan leren. Kraak de code van jouw souplesse met de inspirenrende inhoud van 6 nummers Yoga Magazine.

De deal

  • € 19,50 voor 6 nummers Yoga Magazine (waarde € 35,70)

Leer je geest en lichaam beter kennen door inspirerende artikelen en interviews te lezen. En probeer de yoga-oefeningen van het magazine buiten, thuis of gewoon lekker op kantoor uit. Innerlijke rust en optimale energie is het belangrijkste doel van dit veelzijdige lifestyle-magazine.

Voorwaarden

Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Doe dit vóór 21 november 2017. Het eerste nummer wordt op 6 december 2017 rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van losse nummers. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift wordt elk kwartaal verstuurd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Yoga Magazine

Yoga Magazine is voor iedereen die interesse heeft in gezondheid, spiritualiteit en lifestyle. In dit blad krijg je tips & tricks voor meer ontspanning en energie in je dagelijks leven. Het magazine behandelt verschillende onderwerpen: van levensfilosofie tot wellness, van gezondheid tot reizen en van yogaseries tot shopping. Het blad is interessant en inspirerend voor zowel beginnende yoga-beoefenaars als ervaren yogi.