Geen nieuwe meldingen

Yoga Point

Yoga Point

Tot 71% korting.
80+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

  • Studio bevindt zich in winkelcentrum Snel en Polanen

  • Gratis parkeren

  • 7 dagen per week meerdere yoga- en pilateslessen

  • Enthousiaste en gediplomeerde docenten

Wat je krijgt

Net als lepels op een Matrix-fandag en de regels over fandagen op kantoor moet het menselijk lichaam af en toe gebogen worden. Laat je een handje helpen door Yoga Point met 5 of 10 yogalessen met naar keuze een yogamat.

Kies uit de volgende opties


  • € 19,99 voor 5 yogalessen (waarde € 60)
  • € 24 voor 5 yogalessen met yogamat (waarde € 75)
  • € 34 voor 10 yogalessen (waarde € 120)
  • € 39 voor 10 yogalessen met yogamat (waarde € 135)

De meeste mensen kennen de zonnegroet wel van het rekken en strekken op de nodige momenten. Dit kan zijn in de discotheek, op het hockeyveld of gewoon op je winderige balkonnetje. Ga voor de luxe van een echte yogastudio en leer meer yoga-oefeningen om je volledig te ontspannen en tot rust te komen. Daarnaast is het goed voor de gezondheid en verbetert het bijvoorbeeld de longfunctie, vermindert het migraine en verlicht het lage en chronische rugpijn. Je kan hier kiezen uit 13 verschillende soorten yoga zoals power yoga, hatha yoga, Pilates en nog veel meer.

Yoga Point


Yoga Point is een yogastudio met inmiddels meerdere locaties. Zo kan je terecht in Utrecht en Woerden. Naast het aanbod van diverse yoga- en Pilates-lessen zijn er mogelijkheden voor bedrijfs- en privé-yoga. Je kan hier trouwens ook de Yoga Docent Opleiding volgen.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 13 januari t/m 29 juni 2014 op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: is niet nodig, neem je afgedrukte groupon mee.
Meer info: alleen te gebruikken voor de vestiging in Woerden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Yoga Point

Yoga Point

Sportschool, Fitnessles, Yoga
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.