Geen nieuwe meldingen

Ouderkerkerlaan 15, Amstelveen

10-rittenkaart voor yoga-lessen bij YogaAmstelveen

Kies optie

In een Notendop

Bij YogaAmstelveen kan je verschillende stijlen van yoga beoefenen, waaronder Hatha Yoga, Yin Yoga en Iyengar Yoga.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende oosterse ontspanningstechnieken dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Kies zelf het pad dat je wil bewandelen met een 10-rittenkaart voor verschillende soorten yoga bij YogaAmstelveen.

€ 29,99 voor 10-rittenkaart yoga (waarde € 110)


Door deel te nemen aan verschillende lessen, leer je de veelzijdigheid van yoga kennen. Je kiest zelf je uren, dus je kan je rooster perfect aan jouw werk- en leefritme aanpassen. Tijdens deze lessen word je door de instructeurs persoonlijk begeleid om op een optimale manier tot rust te komen. Na de training kan je op je gemak iets drinken in de loungeruimte. Bekijk hier het lesrooster.

De cijfers achter de naam geven aan welk niveau de les heeft. 1 is voor beginners, 2 voor halfgevorderden, 3 is voor gevorderden. In de lessen voor halfgevorderden zijn maximaal 2 beginners welkom, in de lessen voor gevorderden zijn beginners niet toegelaten. Op de site site van YogaAmstelveen kan je precies lezen wat de verschillende soorten yoga inhouden.

YogaAmstelveen


De gecertificeerde instructeurs van YogaAmstelveen laten je graag de verschillende aspecten van yoga ontdekken in een veilige, warme omgeving. Daarnaast kan je in hun nieuwe studio ook terecht voor lessen pilates en mindfulness.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Vanaf het moment van verzilveren heb je nog 12 weken om de rittenkaart te gebruiken. Bekijk hier het lesrooster.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@yogaamstelveen.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: plan binnen 3 maanden na aankoop je eerste les in. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over YOGAAmstelveen