Geen nieuwe meldingen

Ouderkerkerlaan 15, Amstelveen

10 yoga- of meditatie-lessen met keuze uit 7 soorten voor 1 of 2 personen bij YogaAmstelveen

Kies optie

In een Notendop

Kom tot rust en kies je een yoga-stijl die bij je past of doe mee aan een meditatie-sessie waarin je nog meer tot jezelf komt.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

 • € 39,99 voor een 10-rittenkaart yoga of meditatie voor 1 persoon (waarde € 135)
 • € 74,99 voor een 10-rittenkaart yoga of meditatie voor 2 personen (waarde € 270)

Het lesrooster ziet er nu zo uit:

Maandag:

 • 18.00 uur - Movement Pilates
 • 19.30 uur - Meditatie

Dinsdag:

 • 20.00 uur - Flow Yang Yoga

Woensdag:

 • 19.00 uur - Meditatie
 • 19.30 uur - Hatha Yoga & Breathwork

Vrijdag:

 • 09.30 uur - Yin Yoga
 • 10.45 uur - Movement Pilates

Zondag:

 • 10.30 uur - Meditatie
 • 11.00 uur - Surprise Yin óf Yang Yoga

Door deel te nemen aan verschillende lessen, leer je de veelzijdigheid van yoga en mediteren kennen. Je kiest zelf je uren, dus je kan je rooster perfect aan jouw werk- en leefritme aanpassen. Tijdens deze lessen word je door de instructeurs persoonlijk begeleid om op een optimale manier tot rust te komen. Na de training kan je op je gemak iets drinken in de loungeruimte.

Op de site van YogaAmstelveen kan je precies lezen wat de verschillende soorten yoga inhouden en waar je op moet letten.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je rittenkaart, deze is na inwisseling nog 16 weken geldig voor yoga- en meditatie-lessen op alle lesdagen.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@yogaamstelveen.nl voor de eerste les. Daarna is reserveren niet meer nodig.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt je les.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De rittenkaart is persoonsgebonden. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Een les gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen. Minimumleeftijd: 18 jaar. Niet geschikt voor zwangere vrouwen. Draag comfortabele kleding en neem sokken en een handdoek mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over YOGAAmstelveen

De gecertificeerde instructeurs van YOGAAmstelveen laten je graag genieten van allerlei verschillende massages in een veilige, warme omgeving. Je neemt plaats op de massagetafel voor een Ayurvedische massage of voor een ontspannings-, sport- of hotstone-massage. Allemaal met als doel energie aan te wakkeren en rust te vinden in ons drukke dagelijks leven. In de studio aan de Ouderkerkerlaan in Amstelveen worden bovendien lessen Pilates en Mindfulness gegeven én ben je aan het juiste adres voor bepaalde trainingen zoals "Movement class" en "Matwork mix".