10 yoga-lessen met keuze uit 7 soorten voor 1 of 2 personen bij YogaAmstelveen

Tot 72% korting.
Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Kies uit twee opties

  • € 39,99 voor een 10-rittenkaart yoga voor 1 persoon (waarde € 135)
  • € 74,99 voor een 10-rittenkaart yoga voor 2 personen (waarde € 270)

Het lesrooster ziet er nu zo uit:

Maandag:
19.30 uur - Mindfulness meditatie (30 min)

Dinsdag:
19.30 uur - Flow yoga Dragon Dance (Yang)

Woensdag:
17.00 uur - Pilates Matwork (all levels)
19.15 uur - Stress reliëf Yoga (Yin)

Zaterdag:
09.15 uur - Barre & Pilates (intermediate)
10.15 uur - Flow into your weekend yoga (Vinyasa)

Zondag: (vanaf 22 april 2018 om de 14 dagen)
11.00 uur - Stress Relief Yoga (yin)

Door deel te nemen aan verschillende lessen, leer je de veelzijdigheid van yoga kennen. Je kiest zelf je uren, dus je kan je rooster perfect aan jouw werk- en leefritme aanpassen. Tijdens deze lessen word je door de instructeurs persoonlijk begeleid om op een optimale manier tot rust te komen. Na de training kan je op je gemak iets drinken in de loungeruimte.

Op de site van YogaAmstelveen kan je precies lezen wat de verschillende soorten yoga inhouden en waar je op moet letten.

Voorwaarden


Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je rittenkaart, deze is na inwisseling nog 16 weken geldig voor yogalessen op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@yogaamstelveen.nl voor de eerste les. Daarna is reserveren niet meer nodig.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt je les.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De rittenkaart is persoonsgebonden. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Een les gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen. Minimumleeftijd: 18 jaar. Niet geschikt voor zwangere vrouwen. Draag comfortabele kleding en neem sokken en een handdoek mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over MIM Center for Healing


De gecertificeerde instructeurs van MIM Center for Healing laten je graag de verschillende aspecten van meditatie ontdekken in een veilige, warme omgeving. In de studio aan de Ouderkerkerlaan in Amstelveen worden bovendien lessen Pilates en mindfulness gegeven. Voor massages ben je hier ook aan het toegewijde adres: je neemt plaats op de massagetafel voor een Ayurvedische massage of voor een ontspannings-, sport- of hotstone-massage. Allemaal met als doel energie aan te wakkeren en rust te vinden in ons drukke dagelijks leven.

YOGAAmstelveen

Sportschool, Fitnessles, Yoga
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.