Geen nieuwe meldingen

Ouderkerkerlaan 15, Amstelveen

Massage naar keuze van 60 of 75 min. bij YogaAmstelveen

Kies optie

In een Notendop

Pak je stress en spierspanningen aan met een activerende massage met warme kruidenolie of een ontspanningsmassage voor doorbloeding en rust.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor een massage naar keuze van 60 minuten (waarde € 55)
  • € 34,99 voor een massage naar keuze van 75 minuten (waarde € 70)

Kies voor een Ayurvedische massage, of een ontspanningsmassage met voetreflex.

Ayurvedische massage

In de traditionele Indiase cultuur staat Ayurveda voor een gezond en compleet leven. Om daar naartoe te groeien is een techniek ontwikkeld die massage & yoga nauw met elkaar verbindt. De behandeling gunt je een moment van complete ontspanning met een activerende massage van een uur die stress en spierspanning aanpakt. Er wordt gebruikgemaakt van warme kruidenolie die kalmerend werkt en je huid reinigt en verzacht. 

Ontspanningsmassage met voetreflex

Deze volledige ontspanningsmassage gaat allerlei stressfactoren te lijf. De massage is bedoeld om je spieren soepeler te maken, de doorbloeding van je weefsels te stimuleren en afvalstoffen sneller je lijf uit te krijgen. Deze ontspanningsmassage is een klassieke vorm van massage, maar dan met moderne Oosterse en Westerse technieken. Je kan zelf aangeven of je de druk hard, medium tot zacht wil.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op reserveren.YA@gmail.com, o.v.v. Groupon. Je ontvangt een digitale agenda waarin je zelf je massage kan inplannen.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info:Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Neem je eigen handdoeken mee of huur een handdoek bij YogaAmstelveen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over YOGAAmstelveen

De gecertificeerde instructeurs van YOGAAmstelveen laten je graag genieten van allerlei verschillende massages in een veilige, warme omgeving. Je neemt plaats op de massagetafel voor een Ayurvedische massage of voor een ontspannings-, sport- of hotstone-massage. Allemaal met als doel energie aan te wakkeren en rust te vinden in ons drukke dagelijks leven. In de studio aan de Ouderkerkerlaan in Amstelveen worden bovendien lessen Pilates en Mindfulness gegeven én ben je aan het juiste adres voor bepaalde trainingen zoals "Movement class" en "Matwork mix".