Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Ouderkerkerlaan 15, Amstelveen

Ayurvedische massage van 60 minuten, naar keuze met 2 yoga-lessen bij YOGAAmstelveen

Kies optie

In een Notendop

Pak je stress en spierspanningen aan met een activerende massage van een uur met warme kruidenolie, al dan niet aangevuld met relax yoga.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 39,99 voor een ayurvedische massage van 60 minuten (waarde € 80)
  • € 49,99 voor een ayurvedische massage + 2 yogalessen (waarde € 110)

Ayurvedische massage

In de traditionele Indiase cultuur staat Ayurveda voor een gezond en compleet leven. Om daar naartoe te groeien is een techniek ontwikkeld die massage & yoga nauw met elkaar verbindt. De behandeling gunt je een moment van complete ontspanning met een activerende massage van een uur die stress en spierspanning aanpakt. Er wordt gebruikgemaakt van warme kruidenolie die kalmerend werkt en je huid reinigt en verzacht. Na de massage krijg je ook een kopje thee.  

Daarnaast volg je naar keuze ook twee gezonde relax yoga-lessen van elk 75 minuten. Dat is een extra rustige Hatha yogastijl waarbij je met behulp van kussens en dekens verschillende houdingen gaat aannemen. Ontspannend, ontstressend en ze kunnen PMS-klachten bij dames even doen verminderen. 

YOGAAmstelveen

De gecertificeerde instructeurs van YOGAAmstelveen laten je graag de verschillende aspecten van yoga ontdekken in een veilige, warme omgeving. Daarnaast kan je in hun nieuwe studio ook terecht voor lessen pilates en mindfulness. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op reserveren.ya@gmail.com o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over YOGAAmstelveen