Geen nieuwe meldingen

Korte Haaksbergerstraat 44, Enschede

Kundalini-yoga kennismakingscursus bij Yogacentrum Michon in Enschede

Kies optie

In een Notendop

Ga op zoek naar innerlijke rust en laat je meenemen in de wereld van Kundalini yoga.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

 • Kundalini-yoga kennismakingscursus bestaande uit 10 lessen
 • De oefeningen zijn dynamisch en de aandacht wordt sterk gericht op het waarnemen en voelen van de eigen lichaamsenergie
 • Er zijn verschillende instapmomenten:
  • De week van maandag 6 april 2020 (cursus wordt online gegeven en eindigt in de week van 15 juni)
  • De week van maandag 14 september 2020 (cursus eindig dan in de week van 23 november; geen les in de herfstvakantie van 12-18 oktober)
  • De week van maandag 11 januari 2021 (cursus eindigt dan in de week van 22 maart; geen les in de voorjaarsvakantie van 22-28 februari)
  • De week van maandag 12 april 2021 (cursus eindigt dan in de week van 21 juni; geen les in de meivakantie van 26-30 april)
 • De exacte begindag van de cursus gaat in overleg met het yogacentrum i.v.m. het aantal beschikbare plekken per dag
 • Halverwege de cursus instappen is niet mogelijk

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 10 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m donderdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 3 dagen van tevoren via e-mail op yoga@3honederland.nl of telefonisch op 053-4329994, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe cursisten. Je kunt niet halverwege de cursus instappen. Zorg dat je minimaal 15 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Matjes en dekens zijn in het yogacentrum aanwezig. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Yogacentrum Michon

Op steenworp afstand van sfeervolle restaurants en hippe winkels vind je een karakteristiek pand in het centrum van Enschede, dat van Yogacentrum Michon. Hier geeft eigenaresse Christine Michon dagelijks les in diverse soorten yoga in de vorm van losse lessen, cursussen en opleidingen in een ontspannende en rustgevende ambiance. Sluit bijvoorbeeld gerust aan voor een Kundalini-les waarbij de focus ligt op je ademhaling en het voelen van je lichaamsenergie - of neem een week lang deel aan de cursus Groen en Gezond waarbij je ook een speciaal dieet volgt om je lichaam te reinigen.