Geen nieuwe meldingen

Van Bergenplein 13a, ETTEN-LEUR

Een of meerdere Chinese kruiden massages van 60 minuten bij Yoqido Meridian Health

Kies optie

In een Notendop

Verminder pijnklachten met Chinese herbs tijdens een verzorgende body treatment.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Terwijl je het ene moment probeert te ontdekken wat de overeenkomsten zijn tussen The Isley Brothers, een spookrijder, Zeus en een multifunctioneel zakmes, verstommen gedachten het andere moment omdat je 1 ontspannende Chinese kruiden massage krijgt van de masseuse van Yoqido Meridian Health. Of krijg je er nou 3?

Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor 1 Chinese kruiden massage van 60 minuten (waarde € 55)
  • € 54,99 voor 3 Chinese kruiden massages van 60 minuten (waarde € 165)

Stress. Er is veel over gezegd en geschreven, maar het is duidelijk dat langdurige en hevige spanningen voor lichamelijke en geestelijke klachten kunnen zorgen. Eigenlijk kan je dan maar 2 dingen doen: 1. lief zijn voor jezelf en 2. een Chinese kruiden massage boeken. Mensen die last hebben van slapeloosheid, vermoeidheid, spijsverteringsklachten en rugpijn, kunnen terecht bij Yoqido. Hier word je uitgebreid geadviseerd en hebben ze een behandeling waar jij baat bij kan hebben. De Chinese kruiden massage duurt 60 minuten en tijdens deze treatment wordt om de paar minuten een doek, doordrenkt met kruidenwater, op het (pijnlijke) lichaamsdeel gelegd. Door de warmte en ontgiftende werking ontspannen overbelaste organen en worden afvalstoffen afgevoerd, aldus Yoqido. Er wordt met name aandacht geschonken aan blokkades in het lichaam, veroorzaakt door verstoorde energiebanen.

Yoqido Meridian Health

Sinds begin dit jaar is deze praktijk geopend voor Original Tenderpoints Tuina en Chinese kruiden massage, laatstgenoemde is een nieuwe Chinese natuurgeneeswijze. De mensen van Yoqido richten zich op diverse pijnklachten zoals gewrichtspijn, menstruatiepijn en spierkramp.

Aanvullende Gezondheidszorg
De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur van tevoren verplicht telefonisch op 0611 831 595, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Yoqido Meridian Health