Geen nieuwe meldingen

Van Bergenplein 13a, ETTEN-LEUR

1 of 3 keer een 'Original tenderpoints' of aromatherapie-massage van 60 minuten bij Yoqido Meridian Health

Kies optie

In een Notendop

Kom in balans en laat je innerlijk evenwicht herstellen met 1 of 3 keer een ‘Original tenderpoints’ of aromatherapie-massage van 60 minuten.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 19,99 voor 1x Original tenderpoints tuina massage van 60 min (waarde € 45)
  • € 54,99 voor 3x Original tenderpoints tuina massage van 60 min (waarde € 135)
  • € 19,99 voor 1x Aromatherapie massage van 60 min (waarde € 50)
  • € 54,99 voor 3x Aromatherapie massage van 60 min (waarde € 150)

Stress. Er is veel over gezegd en geschreven, maar het is duidelijk dat langdurige en hevige spanningen voor lichamelijke en geestelijke klachten kunnen zorgen. Eigenlijk kan je dan maar 2 dingen doen: 1. lief zijn voor jezelf en 2. een massage boeken. Je kan kiezen uit een ‘Original tenderpoints’ massage of aromatherapie. Beide behandelingen duren 60 minuten.

Bij de Original tenderpoints massage wordt druk uitgeoefend op specifieke punten om blokkades op te heffen. Hiermee wordt de vrije stroom van energie weer hersteld. De Original tenderpoints massage is een mix van massage, acupressuur en energiewerk. Bij aromatherapie wordt er gewerkt met geurige etherische olie van kruiden en bloemen die zich richt op ontspanning en evenwicht in je onderbewuste.

Yoqido Meridian Health

Sinds begin dit jaar is deze praktijk geopend voor Original Tenderpoints Tuina en Chinese kruiden massage, laatstgenoemde is een nieuwe Chinese natuurgeneeswijze. De mensen van Yoqido richten zich op diverse pijnklachten zoals gewrichtspijn, menstruatiepijn en spierkramp.

Aanvullende Gezondheidszorg
De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar het kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren telefonisch op 0611 831 595, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Yoqido Meridian Health