Geen nieuwe meldingen

Yosara NLP

Online cursus "Neuro Linguïstisch Programmeren" voor beginnende coaches en managers via Yosara NLP

Resterende tijd beperkt!
Tot 85% korting.
Kies optie

In een Notendop

Krijg inzicht in de manier waarop jouw brein informatie verwerkt en leer daarop te anticiperen met communicatie en strategieën.

Wat je krijgt

De deal

  • € 99,99 voor een Engelstalige online cursus “NLP for coaches” (waarde € 695)

Deze online cursus is geschikt voor beginnende coaches en managers in diverse bedrijfstakken. Nadat je deze cursus hebt afgrond, ben je in staat om Neuro Linguïstisch Programmeren, oftewel NLP-coaching, in te zetten om het beste uit je medewerkers te halen. Zo leer je bijvoorbeeld begeleiding te geven in het ontdekken van hoe iemand dingen aanpakt en hoe je dat op een positieve wijze kan veranderen door middel van taalgebruik, zowel zakelijk als privé.

Tijdens deze cursus volg je 8 interactieve (online) lessen waarbij iedere twee weken nieuw materiaal beschikbaar wordt gesteld. Dit materiaal gebruik je tijdens de lessen die je volgt met medecursisten. Het materiaal bestaat onder ander uit video’s, PDF-documenten en vraag-antwoord-sessies die je deelt met de online groep. Behalve groepslessen krijg je ook de kans om een afspraak in te plannen met jouw trainer om je vaardigheden te verfijnen na afloop van de cursus.

Inhoud “NLP for coaches”:

  • 8 video’s live opgenomen
  • 8x Q&A
  • 8x syllabus (samenvatting van onderwerpen die behandeld worden)
  • 8x live-groepsessies via Zoom
  • 8x oefensessies (online) met medecursisten
  • 1x one-on-one coachingsessie
  • Diploma : NLP-technician

Als je een live-video mist, dan kan je deze later terugkijken.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0207 701 070 of 0628 272 753, o.v.v. Groupon.
Meer info: de cursus is in het Engels. Er zijn minimaal 6 deelnemers vereist voor aanvang van de cursus. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Yosara NLP

Yosara Geerlings is sinds 2001 NLP-trainer. Ze werkt in Amsterdam en Spanje en met haar warme persoonlijkheid en inzicht in mensen leert ze je jouw persoonlijke kwaliteiten door middel van je communicatie in te zetten. Ze doet aan face-to-face coaching en bovendien kan je bij haar als coach of manager ook online cursussen volgen om beter te leren begrijpen hoe andere mensen dingen begrijpen, en daarop te anticiperen.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.