Geen nieuwe meldingen

Your Escape Room

Escaperoom "Villa Nuvelstijn" of "Dokter Freud" bij Your Escape Room in Oss

Tot 41% korting.
1 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

Ontrafel het mysterie rondom de moord in Villa Nuvelstijn of ontsnap uit de kamer van Dr. Freud en voorkom dat hij jullie te pakken krijgt.

Reviews van klanten


Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

  • Escaperoom “Villa Nuvelstijn” of “Dokter Freud”
  • Los de raadsels en puzzels binnen 60 min. op met 2-6 personen

Villa Nuvelstijn

Vlak na het diner is plots iemand vermoord en vanaf dat moment vinden er griezelige dingen plaats in de villa. Het spookt er en het is aan jullie om erachter te komen wie er vermoord is en wie daarvoor verantwoordelijk is. Lukt dit niet binnen 60 minuten, dan kan de vloek niet meer opgeheven worden en zal de villa voor altijd blijven spoken.

Dokter Freud

Jullie zitten opgesloten in de kamer van Dokter Freud. Deze verknipte dokter moet er niet achter komen dat jullie er zijn, want dan komen jullie er niet levend uit. Als jullie niet binnen 60 minuten ontsnapt zijn, zal Freud jullie lichamen balsemen en deze vervolgens als wassen beelden tentoonstellen in een museum.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2019 op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren op 0641 583 821, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor de room "Villa Nuvelstijn" of "Dokter Freud", afhankelijk van je aankoop. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Your Escape Room

Bij Your Escape Room in Oss heb je keuze uit twee spannende spellen: Villa Nuvelstijn en Dokter Freud. Voor beide kamers geldt dat je binnen 60 minuten het spel moet uitspelen, anders verliezen jij en je team genadeloos. De spellen lenen zich natuurlijk sowieso al voor een avontuur met je sportteam, collega's, familie of vrienden, maar in combinatie met een arrangement kan je het uitje nog wat langer voortzetten. Je kan deze bij Your Escape Room namelijk aanvullen met een lunch of diner. En die kan je zo uitgebreid maken als je zelf wil: van een broodje tussen de middag tot een uitgebreid 3-gangendiner.

Your Escape Room

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.