Geen nieuwe meldingen

Rusheuvelstraat 5, Oss

Your Escape Room in Oss: escaperoom "Villa Nuvelstijn" of "Dokter Freud" voor 2-6 personen

Kies optie

In een Notendop

Ontrafel het mysterie rondom de moord in Villa Nuvelstijn of ontsnap uit de kamer van Dr. Freud en voorkom dat hij jullie te pakken krijgt.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Escaperoom “Villa Nuvelstijn” of “Dokter Freud”
  • Los de raadsels en puzzels binnen 60 min. op\
  • Met 2-6 personen

Villa Nuvelstijn

Vlak na het diner is plots iemand vermoord en vanaf dat moment vinden er griezelige dingen plaats in de villa. Het spookt er en het is aan jullie om erachter te komen wie er vermoord is en wie daarvoor verantwoordelijk is. Lukt dit niet binnen 60 minuten, dan kan de vloek niet meer opgeheven worden en zal de villa voor altijd blijven spoken.

Dokter Freud

Jullie zitten opgesloten in de kamer van Dokter Freud. Deze verknipte dokter moet er niet achter komen dat jullie er zijn, want dan komen jullie er niet levend uit. Als jullie niet binnen 60 minuten ontsnapt zijn, zal Freud jullie lichamen balsemen en deze vervolgens als wassen beelden tentoonstellen in een museum.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 6 uur van tevoren telefonisch op 0625 236 060, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor escaperoom "Villa Nuvelstijn" of "Dokter Freud", afhankelijk van je aankoop. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Your Escape Room

Bij Your Escape Room in Oss heb je keuze uit twee spannende spellen: Villa Nuvelstijn en Dokter Freud. Voor beide kamers geldt dat je binnen 60 minuten het spel moet uitspelen, anders verliezen jij en je team genadeloos. De spellen lenen zich natuurlijk sowieso al voor een avontuur met je sportteam, collega's, familie of vrienden, maar in combinatie met een arrangement incl. een lunch of diner kan je het uitje nog wat langer voortzetten. En dan kan je 't zo uitgebreid maken als je zelf wil: van een broodje tussen de middag tot een uitgebreid 3-gangendiner.