Geen nieuwe meldingen

3 locaties

Ontspannende massages van 60 min. bij Your Fysio in Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Deze massages van een uur incl. nek-, schouders- en stoelmassage zijn mogelijk op 2 locaties in de hoofdstad: een naast de Pijp, een in Z-O.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Beschikbaarheid Reserveren

Je kan je hoofd, schouders, knieën en tenen bezingen met het mooiste lied, maar voor de broodnodige ontspanning kan je je lichaam ontspannener begeven richting stiltegebied. Een moment voor jezelf bij Your Fysio.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 nek-, schouder- en gezichtsmassage + stoelmassage (totaal 60 min.) (waarde € 60)
  • € 54,99 voor 3 nek-, schouder- en gezichtsmassage + stoelmassage (totaal 60 min.) (waarde € 180)
  • € 89,99 voor 5 nek-, schouder- en gezichtsmassage + stoelmassage (totaal 60 min.) (waarde € 300)

Je nek, schouders en gezicht worden 15 minuten gemasseerd en je rug, via de stoelmassage, wordt 45 minuten gemasseerd. Je mag deze tijden ook omdraaien als je je nek, schouders en gezicht wat langer ontspanning wil gunnen. Geef dat even aan bij aankomst.

Data en locatie:

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: maandag, woensdag en vrijdag kan je terecht op locatie Bijlmerdreef 1169 en dinsdag en donderdag op locatie Meerhuizenplein 80. Je groupon is niet overdraagbaar. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Your Fysio

Ervaring en professionaliteit stralen je tegemoet bij Your Fysio. Alle workshops en behandelingen worden gecombineerd met yoga waardoor je lichaam en je ademhaling weer op elkaar worden afgestemd. De naam doet het wellicht niet vermoeden, maar behalve voor fysiotherapie kan je hier ook terecht voor workshops Sensuele buikdans en cursussen Intensieve massage. Verder bieden ze medical en kinesio taping en dry needling aan. Your Fysio heeft drie praktijken in Amsterdam: een in de Rivierenbuurt, vlak naast De Pijp, een op de Bijlmerdreef in Amsterdam-Zuidoost én een in Sportinstituut Sloote & Thompson aan de Groeneveen in Amsterdam-Zuidoost.