Geen nieuwe meldingen

Zachte badjas van 100% katoen

Zachte badjas van 100% katoen

Niet langer beschikbaar
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Deze zachte badjas is ideaal om in te kunnen ontspannen in het comfort van je eigen huis, verkrijgbaar in verschillende kleuren naar keuze.

Product-details

  • Zachte badjas
  • Materiaal: 100% katoen 400 gr./m2
  • Met capuchon, ceintuur en zakken
  • Verkrijgbaar in twee modellen

Maattabel

maat totale lengte (cm) breedte onderkant (cm) mouwen lengte (cm) mouwen breedte (cm) capuchon (cm)
S-M 100 55 55 20 35
L-XL 110 65 60 20 35

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen).
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.