Geen nieuwe meldingen

Kudelstaartseweg 64, Aalsmeer

Beginnerscursus windsurfen van 3 uur met een groep of privé bij Zeilschool Aalsmeer aan de Westeinderplassen

Tot 61% korting.
Kies optie

In een Notendop

Na 10 à 15 minuten uitleg ga je het water op en houdt de instructeur een oogje in het zeil om gerichte tips een aanwijzingen te geven.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Als je op internet surft naar het woord “wind”, is het eerste zoekresultaat het weerbericht, welke goed van pas komt als je wil windsurfen. Het gaat je allemaal voor de wind met een cursus windsurfen bij Zeilschool Aalsmeer.

Kies uit 6 opties

  • € 19,99 voor 3 uur cursus windsurfen voor 1 persoon (waarde € 45)
  • € 39,99 voor 3 uur cursus windsurfen voor 2 personen (waarde € 90)
  • € 54,99 voor 3 uur cursus windsurfen voor 3 personen (waarde € 135)
  • € 69,99 voor 3 uur cursus windsurfen voor 4 personen (waarde € 180)

  • € 54,99 voor 3 uur privéles windsurfen voor beginners voor 1 persoon (waarde € 120)
  • € 64,99 voor 3 uur privéles windsurfen voor beginners voor 2 personen (waarde € 147)

Na 10 à 15 minuten uitleg gaan je het water op. Want bij windsurfen is het gewoon een kwestie van gaan. De instructeur houdt een oogje in het zeil en zal tussendoor gerichte tips een aanwijzingen geven. Kies je voor privéles, dan blijft de instructeur bij je in de buurt en heb je 3 uur lang persoonlijke begeleiding.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 1 november 2019 op alle dagen van de week van 10.00 tot 13.00 uur of van 14.00 tot 17.00 uur. Bekijk op https://gr.pn/2UwV0Uu op welke data Zeilschool Aalsmeer geopend is.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 5 dagen van tevoren online via https://gr.pn/2T8BAEI, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Doordeweeks en in het weekend lessen is mogelijk bij minimale deelname van 3 personen. Personen jonger dan 18 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene mee. Inclusief zwemvest. Wetsuit en waterschoenen kan je zelf meenemen of huren voor € 13 per persoon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Zeilschool Aalsmeer

Onder begeleiding van ervaren en enthousiaste instructeurs kan je bij Zeilschool Aalsmeer aan de Westeinderplassen dagcursussen volgen waar je in groepsverband of privé leert zeilen, windsurfen of suppen. Voor het zeilen heb je keuze uit maar liefst 18 boten, waaronder een kielboot, zwaardboot, Laser, Tera, Feva, 29-er Skiff, Optimist en Catamaran. De cursussen worden in dagdelen en hele dagen gegeven. Maar een motorboot of kano huren en zelf op avontuur gaan kan hier net zo goed. Ook kan je hier benodigde materialen als wetsuits, waterschoenen en zwemvesten huren, zodat je veilig de plassen kan bestormen.

Zeilschool Aalsmeer

Sport of buitenactiviteit, Watersport