Geen nieuwe meldingen

Massageworkshop van 3,5 uur voor 1 of 2 pers. bij Zenlab in Eindhoven

Tot 75% korting.
Kies optie

In een Notendop

Leer de theorie en technieken van een massage en maak je eigen massageolie zodat je in staat bent om een relaxmassage van 1 uur te geven.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 39,99 voor een massageworkshop voor 1 pers. (waarde € 150)
  • € 74,99 voor een massageworkshop voor 2 pers. (waarde € 300)

Met deze workshop leer je in 3,5 uur tijd in select gezelschap de fijne ‘massagekneepjes’. Bij binnenkomst krijg je allereerst, onder het genot van (vruchten)water of thee, de theorie en technieken uitgelegd. Nadat je al deze informatie hebt opgeslagen in je bovenkamer wordt het tijd om een en ander in de praktijk te brengen. Dit gebeurt aan de hand van een massageles die door de deelnemers op elkaar wordt geoefend.

Aansluitend volgt een aromatherapie waarin je je eigen massageolie maakt, die na afloop van de workshop mee naar huis mag worden genomen om alle oefeningen in de praktijk te brengen.

Wanneer alle bovengenoemde stappen zijn doorlopen ben je in staat om een relaxmassage van een uur te geven. Het certificaat dat je samen met je eigen gemaakte olie mee naar huis krijgt, zorgt dat je dit ook aan vrienden, familie of mogelijke werkgevers kan tonen. Degenen die de smaak na deze workshop écht te pakken hebben, gaan aan de slag met het extra cursusmateriaal dat na afloop wordt toegezonden. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via http://zenlab.nl/ via de contact-button o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimaal 4 personen per workshop. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Zenlab

Massage- & wellnesscentrum Zenlab is gevestigd 'in de schaduw van' het Philips Stadion in Eindhoven. Hier verzorgt het team al ruim 14 jaar mensen op het gebied van lichaam, geest en ziel. Zij doen dit onder meer door meditatie te beoefenen en meerdere massages aan te bieden die stuk voor stuk gericht zijn op rust, balans en/of lichamelijke klachten. Naast massages is het ook mogelijk om te kiezen voor scrubs en kleipakkingen. Of je kiest er voor volledige wellnesspakketten in verschillende gradaties, variërend van een luxe wellnessbehandeling van 60 min. tot een mini-facial met reiniging, masker en verzorging en zelfs een VIP-behandeling waarbij het hele lichaam in 110 minuten onder handen wordt genomen, om bij te dragen aan dat frisse en fruitige gevoel waar je naar op zoek bent.

Zenlab

Massage, Lichaamsmassage
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.