Geen nieuwe meldingen

Zodiak Fitness-drinkfles van 2,2 liter

Zodiak-waterfles

Resterende tijd beperkt!
10+ gekocht
10+ gekocht
€ 6,99

In een Notendop

Deze Zodiak-waterfles heeft een roestvrijstalen dop en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Product-details

  • Productafmetingen: 27 x 13 x 13 cm
  • Beschikbare kleuren: rood, blauw, zwart
  • De halve gallon waterfles is gemaakt voor absoluut gemak om een vochtinname gedurende de dag en tijdens de training te garanderen
  • De waterfles met een inhoud van een halve liter kan maximaal 2,2 liter water bevatten en is zeer gemakkelijk te dragen
  • Handig voor de sportschool, lange wandelingen of gewoon voor dagelijks gebruik
  • Voorzien van BULK POWDERS-logo aan de zijkant en bijpassende kleurafdekking
  • De speciaal ontworpen kap voorkomt ook lekkage tijdens het transport van uw vloeistoffen

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.