Geen nieuwe meldingen

Zoek Je Klusjesman

Geef het huis een opknapbeurt met meerdere manuren "schilderen" via Zoek Je Klusjesman

Tot 69% korting.
Kies optie

In een Notendop

Knap kozijnen en deuren binnen en/of buiten op door het huis te laten voorzien van een likje verf met 3, 6 of 12 manuren aan schilderwerk.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 69 voor 3 manuren schilderen aan huis (waarde € 165)
  • € 129 voor 6 manuren schilderen aan huis (waarde € 330)
  • € 199 voor 12 manuren schilderen aan huis (waarde € 660)

Klusjesmannen zijn de helden van deze wereld. Ze nemen je zwaar werk uit handen, werk waarbij je met twee linkerhanden niet uit de verf kunt. Met deze deal huur je deze sterren in voor meerdere uren. Nadat je op voorhand hebt besproken wat er moet gebeuren, maken zij een plan op maat met daarbij de eventuele extra kosten. Het afvoeren van afval en de inkoop van verf zijn namelijk niet inbegrepen. Eenmaal het plan uiteengezet, melden ze zich op de afgesproken datum met hun supermobiel en gaan direct aan de slag met het aan te pakken gebied naar keuze. Zo wordt in no-time je huis voorzien van een nieuw laagje verf, zonder dat jijzelf er enige moeite voor hebt hoeven doen. De volgende gevallen kunnen door de superhelden worden aangepakt:

  • Kozijnen, deuren afbranden/schuren en plamuren
  • Buitenschilderwerk
  • Binnenschilderwerk van deuren en kozijnen
  • Sausen van muren en plafonds

De klusjesmannen schildert alleen met eigen verf.

Zoek Je Klusjesman

Iedereen heeft in huis wel van die klusjes die maar blijven liggen omdat je er geen zin of tijd voor hebt of eigenlijk kampt met twee linkerhanden. De klussers van Zoek Je Klusjesman helpen je hier graag mee. Je kan bij ze terecht voor algemene onderhoudswerkzaamheden en net zo goed voor bijvoorbeeld het plaatsen/renoveren van je keuken, het in de verf zetten van de kozijnen en het aanleggen van gas, water en elektra. Voor iedere klus wordt op maat bekeken hoe die het beste aangepakt kan worden.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per adres te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 72 uur van tevoren telefonisch op 0618 987 701, o.v.v. Groupon. Houd tijden de zomermaanden rekening met een langere wachttijd.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Bijkomende kosten: exclusief materiaal, speciaal gereedschap (denk aan bepaalde elektrische apparaten) verf en kosten voor afvoer van materiaal of afval, hiervoor maakt Zoek Je Klusjesman vooraf een berekening. Buiten een straal van 30 km vanaf Nijmegen gelden er voorrijkosten van € 0,20 per km. Exclusief eventuele parkeerkosten. Dakkapellen vallen buiten deze deal.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst van de klusjesmannen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Extra uren kunnen op het moment zelf worden afgenomen voor € 30 per uur. Geen deelrestitutie mogelijk. Om verzekeringstechnische redenen is het niet mogelijk om zelf mee te helpen, er moet echter wel iemand aanwezig zijn tijdens de werkzaamheden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Zoek Je Klusjesman

Zoek Je Klusjesman

Renovatie, Schilderwerk
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.