Geen nieuwe meldingen

Accuvervanging of schermreparatie iPhone op jouw locatie door ZoGefixt

Kies optie

In een Notendop

Je hoeft de deur niet uit, want de specialist komt met zijn mobiele werkplaats langs om jouw iPhone er weer bovenop te helpen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 5 opties

  • € 35 voor accuvervanging van een iPhone 5/5S/5C/6/6+ (waarde € 74,95)
  • € 64 voor schermreparatie van een iPhone 5/5S/5C (waarde € 129,95)
  • € 79 voor schermreparatie van een iPhone 6 (waarde € 159,95)
  • € 114 voor schermreparatie van een iPhone 6+ (waarde € 229,95)
  • € 149 voor schermreparatie van een iPhone 6S (waarde € 299,95)

De reparatie wordt uitgevoerd in een speciaal ingerichte mobiele werkplaats. Je hoeft de deur niet uit en tijdens de werkzaamheden kan je zelf doorgaan met je eigen dingen. Geldig in Zuid-Holland en Noord-Brabant. Nog een plus? Ja hoor, er zijn geen voorrijkosten.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren online op http://www.zogefixt.nl/contact.php, o.v.v. je groupon-codes in het vragen- en opmerkingenscherm.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: geldig in de provincies Zuid-Holland en Noord-Brabant. Geen voorrijkosten. De telefoon wordt ter plekke gerepareerd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over ZoGefixt

ZoGefixt is een slim bedrijf dat inspeelt op de noden van de nieuwe tijd. We hebben allemaal een smartphone en tablet, maar het is nog niet makkelijk om die gerepareerd te krijgen. Twee jonge ondernemers vonden dat dat anders moest en begonnen met ZoGefixt reparaties uit te voeren in een speciaal ingerichte mobiele werkplaats. Een snelle service van rond de 30 minuten, geen onverwachte kosten, een goede garantie en een no cure no pay-beleid hebben inmiddels gezorgd voor een stormachtige groei.