Geen nieuwe meldingen

Zohar Steg - Acupunctuur & Shiatsu Olie Massage

Shiatsu massage en acupunctuur bij Zohar Steg

Beperkte tijd beschikbaar!
80+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Krijg meer energie, meer balans en voel je lekkerder in je vel dankzij behandeling van gekwalificeerde acupuncturist en shiatsu therapeut.

Over deze deal

Kies uit 2 opties

  • € 19,99 voor 1x acupunctuur behandeling (waarde € 60)
  • € 24,99 voor 1x combinatiebehandeling shiatsu olie massage & acupunctuur (waarde € 70)

Zowel de shiatsu olie massage als de acupunctuur behandeling kunnen ervoor zorgen dat je meer energie krijgt, meer balans ervaart en je over het algemeen lekkerder in je vel zit. De losse behandelingen duren 60 minuten (waarvan 15 minuten intake) en de combinatiebehandeling duurt 75 minuten (ook intake van 15 minuten). Je kan terecht bij 2 locaties: in Nijmegen op maandag en woensdag en in Amsterdam op dinsdag en donderdag.

Acupunctuur is het bekendste onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en wordt ingezet om je lichaam en geest te stimuleren zichzelf te genezen. Uitgangspunt is dat er in ons lichaam onzichtbare banen (meridianen) lopen voor de doorvoer van levensenergie (Qi). Wanneer deze energiedoorvoer geblokkeerd is, kunnen organen en lichaamsfuncties worden aangetast en kunnen pijn, ongemakken en ziektes ontstaan.

Op uitgekiende plekken op je lichaam - die in verbinding staan met organen en andere lichaamsfuncties, zo leert deze behandelmethode – worden nauwgezet dunne naaldjes geplaatst. Doel is blokkades op te heffen, energie weer te laten stromen en je lijf en geest weer in balans te brengen zodat je je weer fitter en gezonder voelt en je natuurlijke weerstand vergroot wordt.

Acupunctuur kan een waardevol hulpmiddel zijn bij stress, allergie, menstruatieklachten, menopauze, vermoeidheid, rugklachten, nekklachten, depressie, hoofdpijn, hevige transpiratie, ademproblemen, stoppen met roken, vruchtbaarheidsproblemen en afvallen.

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Moet je weten

Voorwaarden en nuttige informatie

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf verplicht telefonisch op 0636 303 955 of per e-mail op stegzohar@gmail.com o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Alleen geldig voor nieuwe klanten die nog nooit een behandeling hebben gehad bij Zohar Steg. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Locatie

Je kan deze deal gebruiken op 2 locaties

Over Zohar Steg - Acupunctuur & Shiatsu Olie Massage

Zohar Steg is een gekwalificeerde acupuncturist en shiatsu therapeut met vele jaren ervaring. Voordat hij naar Nederland verhuisde was hij therapeut in Israël, waar hij een kliniek had en les gaf in Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) aan o.a. de Open Universiteit van Tel Aviv. Zohar is lid van ZHONG, sinds 2013 dé Nederlandse Vereniging voor TCG.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.