Geen nieuwe meldingen

Zohar Steg - Acupunctuur & Shiatsu Olie Massage

Gerard Noodtstraat 119, Nijmegen

Shiatsu massage en acupunctuur bij Zohar Steg in Amsterdam en Nijmegen

Resterende tijd beperkt!
10+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Krijg meer energie, meer balans en voel je lekkerder in je vel dankzij behandeling van gekwalificeerde acupuncturist en shiatsu therapeut.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
J
Jonas
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 20, 2020
Vriendelijk, goede massage
M
MichelleTOP REVIEWER
10 beoordelingen6 beoordelingen
september 28, 2020
Neemt alle tijd.Geweldig
D
Dorottya
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 13, 2020
Great Service, Mr Zohar is very professional. After the condition survey I received a massage, during I almost fell asleep and than the acupuncture treatment. This was my first experience, I got to the practice with a strong neck pain and afterwards the pain was gone. I was shocked and surprised, I will definitely recommend it.
F
Floor
4 beoordelingen2 beoordelingen
september 18, 2020
Erg fijne behandeling
P
Precious
1 beoordelingen1 beoordelingen
september 2, 2020
Zeer goede service. Vriendelijk, hygiënisch, respectvol.
A
Andy
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 28, 2020
Very kind, efficient care, when i have more of a budget, will book again
S
SnezanaTOP REVIEWER
9 beoordelingen10 beoordelingen
augustus 19, 2020
Heel goed!
K
Karolina
2 beoordelingen2 beoordelingen
augustus 17, 2020
Zohar is zeer aardig en maakt een heel comfortabel sfeer.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Kies uit 2 opties

  • € 19,99 voor 1x acupunctuur behandeling (waarde € 62)
  • € 24,99 voor 1x combinatiebehandeling shiatsu olie massage & acupunctuur (waarde € 74)

Zowel de shiatsu olie massage als de acupunctuur behandeling kunnen ervoor zorgen dat je meer energie krijgt, meer balans ervaart en je over het algemeen lekkerder in je vel zit. De losse behandelingen duren 60 minuten (waarvan 15 minuten intake) en de combinatiebehandeling duurt 75 minuten (ook intake van 15 minuten). Je kan terecht bij 2 locaties: in Nijmegen op woensdag en vrijdag en in Amsterdam op maandag, dinsdag en donderdag.

Acupunctuur is het bekendste onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en wordt ingezet om je lichaam en geest te stimuleren zichzelf te genezen. Uitgangspunt is dat er in ons lichaam onzichtbare banen (meridianen) lopen voor de doorvoer van levensenergie (Qi). Wanneer deze energiedoorvoer geblokkeerd is, kunnen organen en lichaamsfuncties worden aangetast en kunnen pijn, ongemakken en ziektes ontstaan.

Op uitgekiende plekken op je lichaam - die in verbinding staan met organen en andere lichaamsfuncties, zo leert deze behandelmethode – worden nauwgezet dunne naaldjes geplaatst. Doel is blokkades op te heffen, energie weer te laten stromen en je lijf en geest weer in balans te brengen zodat je je weer fitter en gezonder voelt en je natuurlijke weerstand vergroot wordt.

Acupunctuur kan een waardevol hulpmiddel zijn bij stress, allergie, menstruatieklachten, menopauze, vermoeidheid, rugklachten, nekklachten, depressie, hoofdpijn, hevige transpiratie, ademproblemen, stoppen met roken, vruchtbaarheidsproblemen en afvallen.

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop in Amsterdam op maandag, dinsdag en donderdag in en Nijmegen op woensdag en vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf verplicht telefonisch op 0636 303 955 of per e-mail op stegzohar@gmail.com o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Alleen geldig voor nieuwe klanten die nog nooit een behandeling hebben gehad bij Zohar Steg. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Zohar Steg - Acupunctuur & Shiatsu Olie Massage

Zohar Steg is een gekwalificeerde acupuncturist en shiatsu therapeut met vele jaren ervaring. Voordat hij naar Nederland verhuisde was hij therapeut in Israël, waar hij een kliniek had en les gaf in Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) aan o.a. de Open Universiteit van Tel Aviv. Zohar is lid van ZHONG, sinds 2013 dé Nederlandse Vereniging voor TCG.