Geen nieuwe meldingen

Fokke Simonszstraat 10, Amsterdam

Weteringcircuit: escaperoom voor 2 tot 8 personen bij Zombie Escape Amsterdam

Tot 56% korting.
Kies optie

In een Notendop

Beleef 60 minuten een angstaanjagend puzzelavontuur en ontsnap samen uit het zombie-laboratorium of blijf achter tussen de zombies…

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt

De deal

  • € 69,99 voor escaperoom “Zombie Lab” voor 2-8 personen (waarde € 160)

Escaperoom “Zombie Lab”
Je bent geselecteerd voor een tour bij Gen Lab Z. Dit laboratorium is bezig met een middel voor onsterfelijkheid en staat daarmee op het punt om de wereld te veranderen. Maar oeps, de tour loopt niet zoals verwacht. Je komt terecht in een vrij dreigend scenario. Los binnen 60 minuten puzzels, raadsels en mysteries op in dit high-tech lab samen met jouw kameraden, collega’s of wie dan ook, of blijf achter tussen de zombies….

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag en zondag. Maandag t/m donderdag van 10.00 tot 22.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 14.30 uur en zondag van 19.00 tot 22.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Één escaperoomspel duurt maximaal 60 minuten. Adviesleeftijd is 16 jaar. Kinderen onder de 13 jaar kunnen meedoen onder begeleiding van een deelnemer van 16 jaar of ouder. Het is niet toegestaan om onder invloed van drank en/of drugs deel te nemen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Zombie Escape Amsterdam

Een dagje spenderen in het hart van Amsterdam gaat moeiteloos hand in hand met een beetje spanning en avontuur, durf het maar te proberen. In 11 minuten reis je namelijk met tram 16 of 24 vanaf CS Amsterdam naar de halte Weteringcircuit, die pal naast Escaperoom Zombie Escape ligt, om de hoek van de Lijnbaansgracht. Je beleeft hier met 2-8 personen een interactief avontuur waarbij je met z'n allen komt vast te zitten in een lab....brrrrrrr. In gezelschap van je beste vrienden, geliefden of collega's los je puzzels, raadsels en mysteries op. De escaperoom is beschikbaar in het Nederlands of Engels.

Zombie Escape Amsterdam

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel