Zussen lobby-restaurant

Viergangen dining-experience à la carte bij Zussen in Utrecht (vanaf 2 personen)

Beperkte tijd beschikbaar!
100+ bekeken vandaag
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

In een Notendop


Uitgebreid tafelen met 8 verschillende gerechtjes verdeeld over 4 gangen zoals zeebaars met pastinaakcrème, teriyaki-spareribs en ijs toe.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Voor een dining-experience hoef je geen levenservaring te hebben, maar het helpt wel als je kennis hebt van het eten met mes en vork en geen slab meer hoeft te dragen. Leer in 4 gangen de kunst van het uitgebreid dineren bij Zussen.

Kies uit 4 opties

  • € 29,99 voor een viergangen dining-experience à la carte voor 2 personen (waarde € 55)
  • € 44,99 voor een viergangen dining-experience à la carte voor 3 personen (waarde € 82,50)
  • € 59,99 voor een viergangen dining-experience à la carte voor 4 personen (waarde € 110)
  • € 89,99 voor een viergangen dining-experience à la carte voor 6 personen (waarde € 165)

Je mag natuurlijk je zus meebrengen naar Zussen, maar dit kan net zo goed je broer, moeder, zwager of beste vriend van de kleuterschool zijn. Strijk neer met je gezelschap aan één van de marmeren tafeltjes voor een uitgebreide dining-experience. Verdeeld over 4 gangen krijg je per persoon 8 verschillende gerechtjes die je zelf mag kiezen van de kaart. Soep, salade, vlees, vis, vega….je kan naar hartelust mixen en matchen. Dus drapeer je servet onder je kin en ga bijvoorbeeld voor koolrabi-carpaccio met paddenstoelen en tomaat, geschoeide tonijn met rettich en avocadocrème, een bavettesteak met chimichurri en groente en dan nóg 3 andere gerechtjes. Je eindigt je tafelbelevenis met twee desserts naar keuze.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 12 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. De invulling van dit 4-gangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Zussen lobby-restaurant


Op loopafstand van de Utrechtse Dom vind je Zussen lobby-restaurant. In een gezellige en stijlvolle sfeer kan je hier genieten van diverse drankjes, zoals een goede kop koffie, verse smoothies en bijzondere wijnen en bovendien heb je er keuze uit meer dan 50 cocktails van de bruisende cocktailkaart. Deze fijne dorstlessers kan je nuttigen aan de hoge of lage tafeltjes, maar ook aan de ruim negen meter lange bar. Mocht je buikje ondertussen beginnen te knorren, schuif dan gerust aan voor een walking dinner of ga voor een gerecht à la carte.

Zussen lobby-restaurant

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.