Geen nieuwe meldingen

Zussen lobby-restaurant

Viergangendiner à la carte bij Zussen in Utrecht (vanaf 2 personen)

Tot 45% korting.
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Uitgebreid tafelen met 4 verschillende gerechten verdeeld over 4 gangen zoals zeebaars met pastinaakcrème, teriyaki-spareribs en ijs toe.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Voor een dining-experience hoef je geen levenservaring te hebben, maar het helpt wel als je kennis hebt van het eten met mes en vork en geen slab meer hoeft te dragen. Leer in 4 gangen de kunst van het uitgebreid dineren bij Zussen.

Kies uit 4 opties

  • € 29,99 voor een viergangendiner à la carte voor 2 personen (waarde € 55)
  • € 44,99 voor een viergangendiner à la carte voor 3 personen (waarde € 82,50)
  • € 59,99 voor een viergangendiner à la carte voor 4 personen (waarde € 110)
  • € 89,99 voor een viergangendiner à la carte voor 6 personen (waarde € 165)

Je mag natuurlijk je zus meebrengen naar Zussen, maar dit kan net zo goed je broer, moeder, zwager of beste vriend van de kleuterschool zijn. Strijk neer met je gezelschap aan één van de marmeren tafeltjes voor een uitgebreide dining-experience. Je krijgt 4 gangen per persoon die je zelf mag kiezen van de kaart. Soep, salade, vlees, vis, vega….je kan naar hartelust mixen en matchen. Dus drapeer je servet onder je kin en ga bijvoorbeeld voor koolrabi-carpaccio met paddenstoelen en tomaat, geschoeide tonijn met rettich en avocadocrème, een bavettesteak met chimichurri en groente. Je eindigt je tafelbelevenis met een dessert naar keuze.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 12 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. De invulling van dit 4-gangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Zussen lobby-restaurant

Op loopafstand van de Utrechtse Dom vind je Zussen lobby-restaurant. In een gezellige en stijlvolle sfeer kan je hier genieten van diverse drankjes, zoals een goede kop koffie, verse smoothies en bijzondere wijnen en bovendien heb je er keuze uit meer dan 50 cocktails van de bruisende cocktailkaart. Deze fijne dorstlessers kan je nuttigen aan de hoge of lage tafeltjes, maar ook aan de ruim negen meter lange bar. Mocht je buikje ondertussen beginnen te knorren, schuif dan gerust aan voor een walking dinner of ga voor een gerecht à la carte.

Zussen lobby-restaurant

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.