Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Zwaar uitgevoerde voorruitafdekking

Zwaar uitgevoerde voorruitafdekking

€ 44,99
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze voorruithoes voor de auto is heavy-duty en houdt de voorruit schoon en vrij van vorst en sneeuw en in de zomer blijft je auto koel.

Product-details

  • -50 °C lage temperatuurbestendigheid
  • Kan vorst/sneeuw/ijsophoping op het windscherm voorkomen en vermindert de tijd die wordt besteed aan het schrapen van ijs of sneeuw in de ochtenden
  • In de zomer houdt het de zonnestralen buiten en blijft je auto koel en comfortabel
  • Eenvoudig aan te brengen, geen gereedschap nodig voor installatie. Beveiligd met zijflappen
  • Groot formaat (140 x 90 cm) past op de meeste auto’s en SUV’s

Deal-Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.