Geen nieuwe meldingen

Zwaluwhoeve

Tot 48% korting.
Kies optie

In een Notendop

Kom tot rust in de Zwaluwhoeve, wandel over het aangelegde strand en relax in de sauna’s, whirlpools en zwembaden.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Ontspannende activiteiten inplannen is tegenwoordig een must omdat we het op ons werk steeds drukker hebben, omdat we onze weekenden steeds voller proppen en omdat we ons dan even geen zorgen hoeven te maken over onze Instagram-likes. #lekkertotrustkomen bij de Zwaluwhoeve.

Kies uit twee opties

  • € 15,99 voor dagentree incl. een Rasul-ritueel - ma of woe (waarde € 31,20)
  • € 21,99 voor dagentree incl. een Rasul-ritueel - di, do, vrij, za of zo (incl. badkledingdagen) (waarde € 42,28)

Bij de Zwaluwhoeve kan je op bijna alle mogelijke manieren ontspannen: zittend, staand, liggend of op je zij. Het resort beschikt over diverse verkwikkende faciliteiten: een zoutwaterbad waarin je kan floaten, diverse baden om in af te koelen of juist op te warmen en meer dan 10 soorten sauna’s. Wanneer je door al het baden en bubbelen trek hebt gekregen, kan je een vorkje prikken in één van de drie restaurants. Met alle faciliteiten, een foodmarkt en een grote tuin hoef je niet bang te zijn voor drukte en kan je genieten van een gezellig dagje ontspanning.

En dit fijne dagje ontspannen in de omgeving van Harderwijk is ook voor je bankrekening even ontspannen. Want je krijgt dagentree bij Zwaluwhoeve met korting én een ontspannend ritueel.

Rasul-ritueel:

In een sfeervol verlichte Rasul-ruimte smeer je jezelf in met Rasul - een speciaal kruidenmengsel - en neem je met andere bezoekers plaats op de warme banken. De Rasul droogt op waardoor je huid alle werkzame stoffen en mineralen daarvan opneemt. Deze reinigende sessie duurt ongeveer 25 minuten.

Let op: iedere dinsdag en donderdag en zaterdag óf zondag is het badkledingdag bij de Zwaluwhoeve. Het dragen van badkleding is dan verplicht. Kijk voor actuele data daarvoor op de website.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2019 op (afhankelijk van de gekozen groupon) maandag en woensdag of dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht online via www.zwaluwhoeve.nl/verzilveren. Klik op "E-ticket verzilveren" en vul je groupon-code in. Na afronding ontvang je per e-mail een bevestiging. Zonder deze bevestiging is je reservering niet compleet. Reserveer tijdig, want per dag geldt een beperkte beschikbaarheid.
Annuleren: niet mogelijk zodra de reservering definitief is gemaakt.
Meer info: kijk voor alle badkledingdagen op zwaluwhoeve.nl/badkledingdagen Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Zwaluwhoeve

Tussen de hoge bomen en het groene gras van de Veluwe in Hierden, op 6 autominuten van Harderwijk, ligt de Zwaluwhoeve: een van de bekendste wellnessresorts van Nederland. Met 50.000 m² aan oppervlakte kan je hier de hele dag ronddwalen tussen de verschillende barrelsauna's, kruiden-, dompel-, zoutwater-, stoom-, en voetenbaden, hottubs en whirlpools. Even uitpuffen doe je in een van de vele sauna's en tussendoor of afsluitend kan je een hapje eten in een van de restaurants van de Zwaluwhoeve. Op lekkere lente- en zomerdagen laat je een figuurlijk relaxed dekentje over je heen leggen in een van de ligbedden, hangmatten en schommelstoelen van Zwaluwhoeve Beach. Kijk hier voor een overzicht van alle faciliteiten. Door de gunstige ligging midden in het land is het resort voor iedereen makkelijk te bereiken en ben je nooit lang onderweg van en naar huis.

Zwaluwhoeve

Spa, Dayspa
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.